01/11/2020

Bazin de înot pentru lupeneni și nu numai

 

Municipiul Lupeni va beneficia din acest an,  de un alt obiectiv de importanță deoasebită  pentru lupeneni.

Bazin de înot didactic, Subprogramul ”Bazine de înot” din cadrul Programului național de construcții de ineteres public sau social derulat de Compania Națională de Invetiții.Una dintre aceste investiții se va realiza la Lupeni în zona  de agrement pe un teren pus la dispoziție de Consiliul Local Lupeni ce are o suprafață totală de 15.430 mp.Bazinul de înot va completa lista de investiții care urmează să fie realizate în municipiul Lupeni.

” Este un obiectiv mult dorit de locuitorii municipiului Lupeni. Acesta se va construi în imediata apropiere a telegondolei care duce către stațiunea Straja. Sunt mulți iubitori de sport în orașul noștru, dar toți cei care doresc să învețe un sport elegant o pot face după finalizarea investiției. Și credem că adresabilitatea bazinului de inot va crește, odată cu realizarea și celorlalte investiții majore pe care le-am propus a le realiza în zona Agrement din municipiul Lupeni” a ținut să declare primarul localității, Lucian Resmeriță.

Iar  Consiliul Local Lupeni se obligă ca pentru finalizarea construcției, și începerea lucrărilor, cheltuielile pentru racordurile la utilități să fie suportate din bugetul local.

Pe o perioadă de minimum 15 ani investiția trebuie să funcționeze , fără a i se schimba destinația.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share