Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ÎNOT PENTRU SCHENGEN, ÎNOT PENTRU ROMÂNIA!!!!

Bibliotecarul din Petroșani, AVRAM IANCU , primul român ( născut și crescut în România) care traversează Canalul Mânecii fără costum de protecție (2016), arborând la catargul bărcii sale unicul drapel al României,   PRIMUL și SINGURUL om din lume care a înotat un fluviu fără costum de protecție în 89 de zile (2017), fără nicio zi de pauză, înotând toată Dunărea de la izvoare la vărsare,  primul român nominalizat de către WORLD OPEN WATER SWIMMING ASSOCIATION la titlul de MAN OF THE YEAR în lume (2017); deținătorul recordului național de anduranță la înot după durata de timp al înotului: a înotat 36 de ore și 29 de minute fără întrerupere, 103,8 km , între Pojejena și Porțile de Fier (2020);  PRIMUL român care a înotat peste 24 de ore neîntrerupt; PRIMUL om din lume care a înotat 18 h 30 min ÎMPOTRIVA CURENTULUI, în Dunăre, parcurgând 26 de km ( 2021);   PRIMUL român care a câștigat titlul mondial „Performance of the Year 2021” în lume, la înotul în ape deschise titlu decernat de către World Open Water Swimming Association, cu sediul în California, vine iată, cu o nouă provocare, care să atragă atenția autorităților și tuturor factorilor determinanți că:  România este în EUROPA! România ESTE Europa! 

 

                                                                RINUL- 1032 KM – aderarea la Schengen 

”A venit timpul să mă întreb, din nou, ce anume pot să fac eu pentru țara mea și nu ce poate să facă țara pentru mine.

A sosit timpul pentru înotul principal al sezonului. Voi înota întregul curs al Rinului, de la începutul marcării kilometrice a fluviului, adică de la Vechiul Pod din Constance (Germania) și până la vărsarea acestuia în Marea Nordului, în Olanda.

În aproximativ 35 de zile de înot sper să reușesc să străbat cei 1032 de kilometri marcați ai acestui fluviu care străbate inima Europei. Întregul meu efort va fi dedicat în exclusivitate aderării României la spațiul Schengen.  Așa cum fluviile străbat țările și continentele fără să țină cont de granițe, tot așa îmi doresc ca milioanele de români să circule liberi de la Marea Nordului și până la Marea Neagră.

Îmi doresc ca sutele de mii de români care se întorc în țară de sărbători sau în concedii,  să nu mai stea la cozi kilometrice obositoare.

Îmi doresc ca transportatorii români să nu mai piardă timp și sume importante de bani prin granițe inutile. România este în EUROPA! România ESTE Europa!  Acest efort reprezintă umila mea contribuție la împlinirea acestui deziderat comun.

Așadar, în 16.07.2023, începând cu ora 10, mă voi arunca în apele Rinului, la Podul Vechi din Constance. Oricine este bine-venit la start.

 

Înotul va fi observat oficial și va fi recunoscut și certificat de către cele mai importante organizații mondiale de înot în ape deschise.

Observatorul oficial va fi instructorul de înot Radu Ileană din Alba Iulia, în vârstă de 37 de ani, cu o experiență de 14 ani în predarea înotului la Deva și Alba Iulia.

Voi fi însoțit de caiaciști ca suport acvatic, dar și de o echipă de suport terestru. Un sistem modern de livetracker va fi disponibil, permițând oricui și de oriunde să vadă în timp real progresul deplasării mele.

Mulțumesc anticipat întregii mele echipe. Mulțumesc MAE pentru întregul suport diplomatic acordat, mulțumesc că ați “aruncat buzduganul” înaintea sosirii noastre acolo, mulțumim pentru toate informațiile necesare și pentru obținerea recomandărilor făcute de către autoritățile locale” a ținut să trasmită Avram Iancu.

Demersul acestuia va fi susținut de:

Sponsor principal:

Avis 3000

Sponsori:

Complex Montana – Straja

Portum Line Budapest Cruises

Dupu Impex srl DZ srl Romania

MCN CAFFE

Țara Hațegului – Retezat Destinație de Ecoturism

Casa Alex Motru

Hotel Cosmos Eforie Sud

Centru Naturist Green Vita Mediaș

Cabana La Cassian 

Lumina Abundenței

(listă deschisă)

Parteneri:

Garmin Romania

Isostar Romania

Nutrivita

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share