Proteste mai multe decât la Revoluție. Presa tace la cele mai mari manifestații din ultimele decenii

Proteste de amploare anti-restricții în marile orașe din România! Cele mai mari din ultimii 30 de ani. UPDATE ora 1:25: Presa tace. Doar RomâniaTV transmite. Se pare că pentru ceilalți nu este o știre această răzvrătire a românilor.

Citește și: Politicianule, de ce distrugi viețile românilor? Pentru ce înșeli și ucizi oameni?

Pitești, Sibiu, Timișoara s-a alăturat după miezul nopții celorlalte orașe. Mii de oameni au ieşit în stradă, în această noapte, în ciuda noilor restricţii impuse de Guvern, pentru a protesta faţă de măsurile anti-Covid. Sute de persoane au protestat la miezul nopții în Piața Universității din București împotriva restricțiilor.
Protestatarii au strigat: ‘Jos Guvernul!’, ‘Toate partidele, aceeași mizerie!’, ‘Libertate!’, ‘Jos cu starea de alertă!’, ‘Criminalii!’. Oamenii au spus că este un miting spontan, bucureștenii nefiind anunțați.

Citește și: Proteste în Târgoviște: „Vor să ne țină sub control. Iar noi vom protesta zilnic pentru a ne apăra drepturile și libertățile”

Proteste de amploare anti-restricții în marile orașe din România LIVE VIDEO

Proteste de amploare anti-restricții în marile orașe din România! Sute de persoane au ieșit în stradă în Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Brăila pentru a protesta față de noile restricții impuse de Guvern.

Oamenii strigă „libertate”, au cântat Imnul României și chiar au încercat să incendieze măștile de protecție.

Protestatarii cer demisia lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, cer deschiderea restaurantelor. Mulți manifestanți nu poartă masca de protecție și nici nu păstrează distanțarea fizică. Majoritatea tinerilor aflați la protest scandează: „Libertate” sau „Arafat, du-te acasă că de tine nu ne pasă”.

Proteste și la Târgoviște! Se strigă: Ieșiți din casă dacă vă pasă! JOS DICTATURA!

Oamenii au intrat în Catedrala arhiepiscopală din Constanța pentru a-și exprima nemulțumirile și pentru a se ascunde de jandarmi.

Proteste de amploare anti-restricții în marile orașe din România!

Și în Timișoara manifestanții au umplut centrul orașului și strigă „Arafat, nu uita, Timișoara nu-i a ta”.

„Sportul este imunitate”, „Sportul este sănătate” au scris manifestanții de la Cluj pe pancarte, fiind nemulțumiți de faptul că sălile de fitness au fost închise.

Și Piața Mare din Brăila este plină de manifestanți furioși pe noile restricții care intră în vigoare de astăzi.

Citește și:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share