ONG-iștii pro-mască și pro-restricții pun la cale manifestări. Aparent totul este minunat, dar ce se ascunde în spate

Cei mai puternici susținători ai restricțiilor, foștii ”luptători #rezist și #declic anticorupție” calcă totul în picioare, DREPTURI ȘI LIBERTĂȚI FUNDAMENTALE.  Aceștia vin pentru mâine la ora 10 cu invitația în Piața Victoriei, iar anunțul a fost făcut abia acum, ca să nu aibă timp protestatarii anti-mască să se adune.

După un an și ceva de stat mai mult în case și cu mașinile în garaje, acțiunea de mai jos mi se pare cel puțin bizară dacă nu bine organizată și cu o țintă foarte clară. Priviți cât de academic pregătește terenul pentru continuarea restricțiilor și a purtării măștii.

Ce scrie declic:


”Vrei să vezi cu ochii tăi cât de toxic este aerul pe care îl respiri? Atunci hai vineri, de la ora 10.00, în Piața Victoriei. Lansăm instalația cu plămâni care respiră și arată cât de poluat este aerul. Evenimentul va avea loc în Piața Victoriei, la ieșirea de la metrou pe Bulevardul Lascăr Catargiu. Te aștept și pe tine, cu provocarea: aerul ăsta nu e de nasul meu! Vino să te fotografiezi cu plămânii și să cerem Guvernului monitorizarea calității aerului, ca să știm ce respirăm. Noi suntem cei care trebuie să ducem mesajul mai departe: către prietenii și rudele noastre, către oamenii care nu știu prea multe despre subiect și, într-un final, către autorități. La eveniment va participa și medicul pneumolog Beatrice Mahler, care ne va vorbi despre pericolul poluării asupra sănătății noastre.”


”Aerul ăsta nu e de nasul meu” seamănă foarte tare cu ”Ne vom face bine”. Vă amintiți că așa a început acum un an îngenunchierea populației. Lansăm instalația cu plămâni? Păi de ce acum când nu mai este traficul infernal, acum când lumea nu mai iese după ora 22:00, acum când nu mai funcționează mai nimic în București? Sau cumva, pregătiți să dați puteri sporite guvernului și celor care impun restricțiile împotriva românilor?

Aerul ăsta nu e de nasul meu” este tot o campanie de prelungire a purtării măștii și a continuării restricțiilor. Cine este invitat? Beatrice Mahler, doctora care face reclamă la vaccin, directoarea institutului unde a fugit Voiculescu de Diana Șoșoacă. Institutul care regizase niște fire arse ca să joace Vlăduț într-un film cu eroi. Dar l-a călcat pe cap un senator al românilor, și spun al românilor pentru că România are mulți, dar românii au doar unul: Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Deci pentru cine ies mâine în stradă acești ONG-iști? De ce aduc un plămân să respire pe timpul unei legende fruduloase în care plămânul are rolul principal? Răspuns: Ca să purtăm masca în continuare. Ca guvernul și centrul pentru situații de urgență să poată spune ”Da, am dat curs cererii societății civile, care a cerut un aer curat, care a spus ca ”aerul ăsta nu e de nasul meu! Noi nu am vrut să carantinăm, dar știți …așa vrea societatea.”

Ce scrie declic:


”Am pregătit un panou imens, o instalație unică în România, cu sistem de monitorizare a calității aerului și cu plămâni care își vor schimba culoarea în timp, în funcție de calitatea aerului. Panoul va fi instalat vizavi de Guvern, ca politicienii să vadă cu ochii lor cât de toxic este aerul. Probabil că nu realizează că și ei, și familiile lor, respiră același aer ca noi. Dacă ne vom strânge într-un număr cât mai mare în Piața Victoriei și vom posta apoi fotografiile cu noi pe rețelele de socializare, presa va prelua subiectul. Așa, politicienii vor afla și ei despre acțiunea Comunității Declic și vor simți presiunea. Doar dacă noi, membrii Declic, ne unim și promovăm subiectul, ministrul Mediului, premierul, vor pricepe că amploarea pe care a luat-o poluarea aerului în țara noastră nu e de glumă și cât de important e să acționeze. De aceea, te aștept vineri, de la ora 10.00, la ieșirea de la metrou pe Bulevardul Lascăr Catargiu. Vom lansa provocarea ”Aerul ăsta nu e de nasul meu!”, pentru că e prea poluat. De vineri, timp de o lună, cei care trec pe lângă panou se pot fotografia cu el și apoi pot posta pe rețelele de socializare, cu mesajul ”Aerul ăsta nu e de nasul meu!”.


Cunoaștem filmul ăsta, l-am mai văzut, știm și eroii principali și acțiunile care urmează. El poate avea o regie bună doar pentru cei care nu au văzut destule filme. Până atunci rămân doar niște figuranți angajați cu simbrie să mai bage pe gât românilor altă apocalipsă, că în cea covid nu mai cred nici copiii de grădiniță. Este normal să pregătească terenul, că simt focul în dos, simt că românii știu că primăvara se mai și răcește, se fac gripe, fie ele și corona. Sistemul medical a cam fost devoalat în toate crimele din țară, oamenii nu mai intră în spitale ca înainte și atunci cum ar putea să țină populația călcată pe gât? Răspuns: cu acțiuni de genul acesteia, cu ajutor de la figuranții declici și reziști.

Fotocredit: https://mikeshouts.com/diy-alien-facehugger-face-mask-by-jeff-barnaby/


About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share