Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Diana Șoșoacă: Poporul UNIT nu poate fi învins! Ieșiți în toată țara!

Proteste ample au avut loc sâmbătă, 20 martie, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. Mii de oameni au ieşit în stradă şi au protestat împotriva restricţiilor impuse de autorităţi.

Diana Șoșoacă a postat un mesaj pe pagina de facebook prin care mulțumește tuturor celor care au ieșit în stradă și susține că datorită protestelor din București și Timișoara, autoritățile au anulat carantina din Timișoara. Senatoarea Șosoacă a mai subliniat că un popor unit nu poate fi învins și îi îndeamnă pe oameni să protesteze în continuare pentru a-și recupera țara – ”Poporul român a arătat întregii lumi ca România Traieste! Sunteți dovada vie a demnității si onoarei românești!”.

Diana Șoșoacă: Multumim din inimă tuturor românilor care au ieșit în stradă

„Mulțumim din toate inimile noastre poporului român care a ieșit in Piata Victoriei la București.

Mulțumim tuturor românilor care nu au pregetat sa vina de la sute de km din toate colturile tarii: Maramures, Banat, Oltenia, Dobrogea, Moldova, Bucovina și din afara țării: USA, CANADA,Franta, Germania, Suedia….V- am spus mereu: “Poporul unit nu poate fi invins!”

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără efortul comun al unor oameni minunați care uniti, împreună, am reușit: Dan Chitic, Luis Lazarus, Codruta Cerva, Rafael (Iris), Iosefina Pascal, Marcel Viziteu si Silvestru Șoșoacă care au mers cu Dan Chitic și împreună au obținut actele de autorizare.

Multumim din suflet Părintelui Guia pentru cel mai emoționant moment al uniunii românilor cu Dumnezeu. Hristos a Înviat din morti in fata Guvernului!

Poporul român a arătat întregii lumi ca România Traieste! Sunteți dovada vie a demnității si onoarei românești!

Va iubeeeeeesc!

Datorită protestelor din Timișoara, București și din toată țara și a avertizărilor noastre că vom elibera Timișoara, autoritățile au anulat carantina în Timișoara!

Timișoara iese din carantină. Dominic Fritz spune că s-au luat decizii politice

POPORUL UNIT NU POATE FI ÎNVINS !

IEȘIȚI ÎN TOATĂ ȚARA !

RECUPERĂM ROMÂNIA !

VICTORIEEEE !” a scris Diana Șoșoacă pe facebook.

sursă foto: romaniatv.net

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share