Published On: joi, mai 5th, 2016

Amenințări de tip mafiot în Târgoviște

alex oprea

In acest moment la sediul PSD Dambovita are loc o conferinta de presa, sustinuta de primarul interimar al orasului, Cristian Stan, in care sunt aduse in atentia publicului anumite gesturi de intimidare ce au venit catre membri PSD odata cu inceperea campaniei electorale.

Mi se pare inadmisibil ca domnul Alin Marina, liderul Organizatiei PSD de tineret, să fie sunat și chemat la o întâlnire în care să i se spună: “las-o mai moale că ți se poate întâmpla ceva“a declarat Cristian Stan, referitor la plangerea depusa în cursul zilei de ieri la DIICOT.
“Nu știu daca era neaparat vizat liderul organizatiei de tineret, cât poate întreaga echipă. Cei vinovați trebuie să raspundă pentru intimidarea lui Alin Marina.”
Cristian Stan a mai declarat ca persoana care a făcut amenințările se afla în primii 10 candidati de pe lista PNL la Primaria Târgoviște. Alin Marina, a spus ca in cele cateva minute cat a durat intalnirea a avut inspiratia să foloseasca telefonul pentru a inregistra persoana care l-a amenintat. La finalul conferintei am primit si numele celui care a creat acest incident, este vorba despre Adrian Bercu.
alina marina2
comments
Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. Voicu Nicu spune:

    Frumusetea si maretia campaniilor electorale consta in faptul ca aflam fel si fel de picanterii, atat despre candidati cat si despre apropiati. Daca il intrebi pe unul de ce vrea sa fie ales, intai se roseste, se balbaie si incepe sa indruge ceva incoerent. Altfel, e bine, ne largim spectrul de cunoscuti, indivizi pe langa care trecem zilnic si nu-i cunoastem, aflam pe unde a invatat, cat de destept era la scoala, cat de performant a fost la BAC, ce afaceri minunate invarte si ce masina conduce, ce betiv e tac-su si ce puturoasa e maica-sa.

  2. Mirela spune:

    :))))) “la DIICOT ” :))))) Doamne in ce lume traim….doar vin alegeriile ….este ceva normal acest tip de atacuri!! Doar ca multa lume il cunoaste pe Adrian…familia lui si sufletul lui ! Este seful asociatiei de locatari din aleea trandafiriilor….acolo unde organizeaza claca de porumb anual …unde sta de vorbs cu toti oamenii incercand sa ii ajute cum poate ….unde a organizat plantarea trandafiriilor….si cate si mai cate a facut acest om minunat ….nu mereita Adrian Bercu sa fie tarat in asa ceva …si de catre cine :)))) De catre un “prieten” pe care la ajutat candva …asta este omenia !! Dar Dumnezeu exista …

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It