Published On: lun, iul. 9th, 2018

Cabana Leaota nu mai are timp! Ajutați-ne să o salvăm!

”Fără o cabană în munții Leaota, turismul în zonă este inexistent. Primul pas a fost făcut prin intermediul dezbaterii de la Runcu.

Pasul următor este să cerem voie domnului Christoph Promberger să ne permită să intrăm pe proprietatea dumnealui ca să facem curățenie, să ridicăm toate deșeurile de acolo și să permită accesul motorizat pentru transportul lor la drumul de acces, pentru a putea fi transportate mai departe la un centru de colectare.

Al doilea pas este să permită accesul pe proprietate a unuei echipe de ingineri pentru evaluarea construcției și pentru a putea pune la punct un plan de intervenție. Astfel putem determina costurile cu reparațiile urgente. Asociația OM pe MUNTE nu urmărește să obțină vreun beneficiu financiar sau material din campania de salvare a Cabanei Leaota.

Asociația OM pe MUNTE dorește să se asigure de un contract cu drepturi și obligații, care să-i permită să efectueze lucrări pentru salvarea Cabanei Leaota. Suntem convinși că și proprietarul își dorește ca Leaota să redevină ceea ce a fost.” Constantin Țăposu, Asociația Om pe munte.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex