Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dragoș Bucur și Dorian Boguta, cântă o strofă din piesa “Ce seară minunată”

Ideea colaborării cu Mario Fresh și RENVTO a venit natural, cei doi fiind unii dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Deși nu este prima dată când artiști români fac piese pentru filme românești, de data aceasta ineditul constă în faptul că, actorii principali din comedia Încă Două Lozuri, Dragoș Bucur și Dorian Boguta au intrat în studio și au înregistrat o strofă din piesă. A fost o experiență inedită atât pentru actori, cât și pentru artiști, să lucreze cot la cot în studio pentru crearea piesei.

“Relația mea cu cântatul este una foarte tensionată, dar într-un final Mario a reușit să scoată ceva din mine care să fie cât de cât ascultabil. Când am cântat odată la karaoke, lumea a ieșit brusc la fumat. Dar cu ajutorul lui Mario și RENVTO am reușit, zic, să-i fac pe oameni să nu plece iar”, a povestit Dorian Boguță.

“Propunerea a venit că o surpriză atât pentru mine, cât și pentru RENVTO. Am acceptat din start întreaga idee de a face parte din proiectul “Încă Două lozuri”. Piesa a fost o provocare pentru noi, pentru că vorbim despre un hit adevărat. Ne bucurăm că am reușit să creăm o piesă de actualitate, dar cu un refren atât de cunoscut. Sperăm că piesă să ajungă cât mai aproape de oameni și fiecare să se bucure de ea că și când ar asculta-o pentru prima dată”, a declarat Mario Fresh.

”Îmi plac provocările. Îmi place să îmi întrec mie așteptările. Ca artist, mereu îți dorești să evoluezi și să adaugi noi lucruri la portofoliu și clar unul din aceste lucruri a fost să îmi aud piesa într-un film. Am apreciat faptul că întreaga producție s-a gândit la noi pentru această colaborare. Nu poate decât să mă bucure faptul că muzică noastră este apreciată de oameni”, a adăugat RENVTO.

Momentul de pe scena Retro UNTOLD, introdus de Andreea Esca

Filmul Încă Două Lozuri a fost promovat intens în toate cele 4 zile de festival Untold. Acesta a avut un colț dedicat, unde fanii filmului și-au putut face poze. N-au lipsit nici celebrele Dacii, care au stârnit celebra discuție din primul film Două Lozuri “Ce culoare are mașina? Albă sau Neagră”. Așa că la standul Încă Două Lozuri au fost două Dacii, una albă, una neagră – din 1973, respectiv 1980 – oferite de asociația Young Famous. Tot acolo, fanii filmului au putut să îi întâlnească pe actori. Momentul culminant a fost pe 5 august, la scena Retro Untold, la lansarea piesei “Ce seară minunată”. Momentul intrării pe scenă a fost introdus de Andreea Esca. Mario a fost susținut din culise de iubita lui, Alexia Eram. Fanii i-au aplaudat minute în șir.

“Să fii pe scenă la Untold este ireal, mai ales pentru un actor care nu cântă! E ca și cum aș fi fost într-un univers paralel, în care există un Dragoș aburit, capabil să scoată câteva note muzicale corecte. Merci, Mario! Aș zice că este o piesă care unește generații, exact cum este filmul Încă Două Lozuri. Energia și vibe-ul tinereții cu care vine Mario Fresh, combinate cu balansul experimentat al vârstei 40+” a declarat Dragoș Bucur.

“Ca actor de teatru de multe ori auzi o indicație regizorală, “încearcă să ieși pe scenă că și cum ieși ultima dată”. Pe scenă de la Untold chiar asta am simțit și am înțeles perfect acea indicație de mai sus. A fost extrem de intens, vibrant, cu foarte multă energie și bineînțeles cu o legătură emoțională cu publicul, care cânta cu noi iar cei din față se întindeau spre noi ca înspre niște salvatori, chiar dacă noi eram niște profani ai cântatului. A fost tare mișto”, a declarat Dorian Boguță.

Scena Retro a rămas în beznă timp de câteva secunde

În timp ce Mario Fresh, RENVTO și cei trei actori cântau pe scena, au avut parte de un moment de suspans. Luminile scenei s-au oprit brusc, spre nedumerirea fanilor. Dar nu a fost o eroare tehnică, iar răspunsul îl vor putea afla în cadrul filmului Încă Două Lozuri.

Piesa “Ce seară minunată” a lui Mario Fresh și RENVTO, va fi lansată oficial în luna septembrie și se va auzi și pe radio. În acest moment se lucrează și la un videoclip care va conține imagini filmate la UNTOLD. Piesa se va auzi apoi și când comedia Încă Două Lozuri va ajunge în cinematografele din toată țara, pe 27 Octombrie.

Filmul Încă Două Lozuri este realizat de casa de producție Block Media Management și distribuit de RoImage.
Coproducatori: PAPILLON FILM, Asociația 7771, Actoriedefilm.Ro, VENT D’EST, YOUBESC AYA, YOUBESC CREATIVE INSTITUTE
Parteneri media: PRO TV și Kiss FM
Comunicarea este coordonată de agenția Magic Maker Communication, parte a grupului UNTOLD Universe.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share