Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara la datorie și în acest sfârșit de săptămână

În perioada 2-3.09.a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la manifestările cultural-artistice și la competițiile sportive organizate în zona de competență.

Primul weekend al lunii septembrie ne aduce alături de participanții la evenimentele ce se vor desfășura în localitățile Darova, Jdioara, Bencecu de Jos și Giarmata Vii, din județul Timiș, unde sunt organizate rugi și activități cultural-artistice, astfel încât aceștia să petreacă în siguranță!
Efective de jandarmi vor fi prezente și la competițiile sportive organizate sâmbătă, astfel:
– Pe Stadionul Michael Klein din municipiul Hunedoara se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele CS Corvinul Hunedoara și Concordia Chiajna.
– Pe Stadionul Orășenesc Lipova, din județul Arad, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele Șoimii Lipova și SSU Politehnica Timișoara.
Pentru a vă bucura de evenimentele acestor zile în siguranță, vă recomandăm să țineți cont de următoarele:
• Manifestați înțelegere față de măsurile luate de organizatori și cooperați cu forțele de ordine;
• Adoptați un comportament preventiv, acordând o atenție deosebită celor mici, dacă aceștia vă însoțesc la manifestări;
• Dacă sunteți martorii săvârșirii unei fapte antisociale, apelați cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau numărul unic de urgență 112.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share