Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

La această oră tensiune maximă ca în starea de război: Proteste în toată lumea și în mai multe orașe din România

Virusul Covid-19 este un ‘SCAM’, adică o înșelătorie, se scandează la Londra de către zeci de mii de oameni. În România, în multe orașe se strigă ”Jos dictatura”, ”Libertate” şi ”Nu vă credem”, ”Copiii noştri nu sunt cobaii voştri”, ”Reeducare de tip comunist sau nazist. Copiii sunt dresați și condiționați ca animalele” sunt doar câteva dintre scandările participanţilor la protest. Proteste dure în Spania, aproape ca în stare de război. Manifestanții sunt pregătiți să înfrunte forțele de ordine.

Proteste majore și în Columbia, Franța, Belarus, America. Revenim cu detalii. Update: Oameni târâți pe jos în Amstardam, Olanda, la această oră.

Proteste: Înșelătoria din România

”Cum poţi să înveţi la materia «Educaţie civică» despre drepturile şi libertăţile cetăţeneşti când te afli într-o cuşcă şcolară? Cum poţi să înveţi la Istorie despre Revoluţia Franceză sau Declaraţia de Independenţă a SUA, când ai masca pe figură, ca sclavii pe plantaţie? Ce vor înţelege aceşti copii despre valorile libertăţii şi dreptăţii, când ei vor fi îngrădiţi îngrozitor, în timp ce le învaţă? Cerem anularea restricţiilor aberante şi a educaţiei online”, au transmis organizatorii.

La Londra proteste pentru libertate și impotriva înselatoriei

Manifestanții s-au strâns în Trafalgar Square și au scandat împotriva restricțiilor, măștilor de protecție, afirmând că virusul Covid-19 este un ‘SCAM’, adică o înșelătorie.

La Londra protestele au devenit violente. Zeci de mii de oameni au respins cordoanele formate de poliție. Manifestanții nu poartă măști și scandează împotriva lipsirii de libertate și a măsurilor de îndobitocire a populației și a controlului dictatorial. La această oră se desfășoară cu agresivitate și se așteaptă ca poliția să intervină în forță.

Medic: Purtarea măştilor la copii. Răul pe care îl face inspiraţia propriilor toxine

Premierul britanic Boris Johnson a declarat vineri că este inevitabil ca ţara să se confrunte cu un al doilea val de coronavirus şi a precizat că deşi nu îşi doreşte o a doua carantină la nivel naţional, guvernul ar putea fi nevoit să introducă noi restricţii, relatează Reuters.

La București proteste pentru libertate

În stradă, împotriva măștilor. Mai multe grupuri care contestă restricțiile impuse de autorități s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au pus la cale un protest. Câteva sute de oameni s-au strâns în Piața Universității.

Demonstrația din Piața Universității a început cu un mic incident. Un protestatar care a înjurat un jandarm a fost imediat legitimat.

Oamenii au demonstrat împotriva măsurilor de distanțare socială. Contestă masca de protecție, pe care o consideră o barieră în comunicarea cu ceilalți și mai ales o piedică pentru respirație corectă.

UPDATE: Regizorul Cristi Puiu și eurodeputata PSD Carmen Avram au fost prezenți, sâmbătă, la protestul din Piața Universității

UPDATE: Jandarmii sunt prezenți la protest și au încercat să îi convingă pe participanți să respecte măsurile de protecție.

La Mangalia

Proteste violente, agresiuni între poliție și manifestanți. Polițiștii au intervenit în forță și i-au luat pe sus pe protestatari. Au dat cu gaze lacrimogene și scandalul nu a mai putut fi evitat.

Foarte grav la Mangalia este faptul că organele care trebuiau să fie de ordine, au creat dezordine folosind sprayul într-o piațăplină de copii. Oamenii au devenit agresivi și speriați în același timp.

Nicăieri nu se pune problema de violențe din partea manifestanților, ci mai degrabă de provocare voită sau din prostie, a forțelor de ordine. ”Miliția în acțiune! Instruiți să provoace! Radule, Radule, îți vine și ție rândul pe 27.09.2020 să te salte mascații!” Un comentariu pe facebook

Piața Universității, Piața Victoriei

Protestatarii nu poartă măști și au steaguri tricolore și pancarte cu mesaj precum „Jos botnița, jos labele de pe copiii noștri”, „Nu vă credem”, potrivit Mediafax.

Ei au intonat imnul național și scandează „Libertate”, „Respir, gândesc, liber trăiesc”, „Toate partidele, aceeași mizerie”, „Jos dictatura”, ”Hoții”, ”Copiii noștri nu-s cobaii voștri”.

Pandemia Covid, un mare fake în care s-au investit sume fabuloase pentru controlul populațiilor

”Cerem ca învățământul românesc să fie liber, cerem anularea stării de alertă, iar copiii noștri să nu poarte măști la cursuri”, a declarat un protestatar. Manifestanții susțin că purtarea măștii la școală este „o reeducare forțată a tinerelor generații, o reeducare de tip comunist sau nazist”.

„Copiii sunt dresați și condiționați ca animalele. Acesta este noul program școala altfel: în cușcă și cu botniță”, au spus aceștia.

Proteste similare au loc și la Cluj-Napoca, la Tulcea. Oradea, Timișoara, Mangalia.

Peste 60 de corturi au fost instalate în Piața Universității. Nu știum dacă manifestanții vor fi lăsați să înnopteze în ele. Vom reveni cu informații.

 


Citește și:

Pandemia Covid, un mare fake în care s-au investit sume fabuloase pentru controlul populațiilor

Directorul OMS în Europa, Hans Kluge. Va trebui să respectăm toate măsurile și regulile sociale impuse de OMS și de guverne

Medic: Purtarea măştilor la copii. Răul pe care îl face inspiraţia propriilor toxine

Declarații oficiale șocante: Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu se va încheia niciodată – obiectivul nu este vaccinul, ci reorganizarea societăţii

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

Sex cu mască. Recomandări oficiale în Era Distanțării

La Sofia, bulgarii au aruncat măștile și le-au dat foc în fața ministerului

A apărut adevărul. Numărul de decese nu este cel anunțat de massmedia. Centrul pentru Controlul Bolilor a publicat datele oficiale

Actrița Carmen Tănase nu crede în Covid19: ”Acest virus este un plan și ținta sunt copiii”

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Dați de știre tuturor, pe 19 septembrie avem întâlnire în Piața Universității. În cușcă și cu botniță! Vrem educație LIBERĂ, nu reeducare FORȚATĂ!

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share