Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

E iarnă în munții Hunedoarei

Ninsorile căzute în weekend, au adus  și   primele intervenții ale utilajelor pe DRUMURILE JUDEȚENE aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.
”Până aseară, la ora 20.00, la solicitarea dispecerului de serviciu sau în urma apelurilor telefonice primite la Dispeceratul de iarnă, operatorii au acționat pentru deszăpezirea drumurilor, în următoarele zone:
DJ 668A Târsa, DJ 705A Sarmizegetusa Regia, DJ 686 Râușor, DJ 667A Cârnic, DJ 688 Bătrâna, DJ 685 Baraj Gura Apelor, DJ 761 Săcărâmb, DJ 687C Răchitova, DJ 664A Straja, DJ 666 Merișor, DJ 709H Jieț, DJ 709F Cabana Rusu.
În cursul nopții trecute nu s-au înregistrat apeluri telefonice prin care să se solicite intervenția utilajelor de deszăpezire.
Având în vedere evoluția meteo din următoarele ore, le recomandăm conducătorilor auto să nu plece la drum cu mașina neechipată de iarnă. Pentru prevenirea blocajelor în trafic este nevoie de cauciucuri potrivite sezonului rece și lanțuri.
 Toate problemele apărute în trafic pe DRUMURILE JUDEȚENE pot fi semnalate la Dispeceratul de iarnă, telefon 𝟎𝟕𝟑𝟕 𝟓𝟓𝟑 𝟗𝟕𝟏” transmit cei de la dispeceratul județean.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin