Noi investiții și locuri de muncă la Petroșani

Municipiul Petroșani devine tot mai atractiv pentru investitorii privați. Mai multe firme și-au anunțat intenția de a dezvolta capacități de producție, magazine și chiar capacități hoteliere, demonstrând în acest fel că localitatea oferă nu doar stabilitate din punct de vedere economic, ci și condiții optime pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

Cea mai mare investiție privată din municipiul Petroșani concretizată în acest an vine din partea reputatei companii Dedeman, investiția de la Petroșani cifrându-se la mai multe milioane de euro. De asemenea, se vor construi în municipiul Petroșani în perioada următoare două noi hoteluri, de 3 și 4 stele, investiții care depășesc un milion de euro, fiecare. În plus, am avut o întâlnire cu reprezentantul unei firme de logistică interesată să construiască un depozit la Petroșani, în zona industrială Livezeni.
” Aceste noi investiții duc la crearea de noi locuri de muncă, dar și la atragerea de sume suplimentare la bugetul local, ceea ce înseamnă mai mulți bani pentru dezvoltarea localității. Este foarte bine că se investește în Petroșani, acest lucru demonstrează că municipiul nostru este atractiv pentru investițiile private, dar și din punct de vedere al dezvoltării economice. Pentru a-și dezvolta afacerile într-o zonă, investitorii caută un mediu macroeconomic stabil, cu resurse suficiente și accesibile, fiind atrași de prezența infrastructurii și a capitalului uman bine pregătit. Prezența la Petroșani a unor companii renumite pe piața internă ne dă speranța că am reușit să depășim acele bariere de neîncredere pentru întreprinzători cu care Valea Jiului s-a confruntat în ultimii ani”, a ținut să declare primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share