Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Zdob și Zdub concertează la Ceremonia de Absolvire a Universității Politehnica Timișoara

Dacă Politehnica timișoreană și-a creat reputația de cea mai bună din țară și singura recunoscută peste hotare cu mult timp în urmă, aceasta se datorează în primul rând absolvenților, care au creat prestigiul de care se bucură azi instituția pe plan național și internațional. O nouă generație, promoția 2023, care este și cea de-a 100-a promoție de absolvenți ai Universității Politehnica Timișoara (prima a fost în 1924), li se alătură, după 3, 4 sau 6 ani petrecuți în amfiteatre și laboratoare, la cursuri, seminarii și examene. Pentru a le mulțumi și a le răsplăti eforturile depuse, conducerea UPT a dorit să le ofere acestora o festivitate memorabilă – Ceremonia de Absolvire 2023.
Evenimentul va avea loc în data de 1 iulie 2023 și va începe la ora 18, în Piața Victoriei, pe platoul din fața Rectoratului UPT, cu un flash-mob și un moment artistic urmat de Parada Absolvenților care, acompaniată de trupa SuperChill, se va îndrepta spre Stadionul Știința.
Festivitatea, moderată de îndrăgitul actor Pavel Bartoș, va include discursul rectorului Universității Politehnica Timișoara, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, și al președintelui Senatului UPT, prof.univ.dr.ing. Radu Vasiu, discursuri ale reprezentanților mediului economic, cei care îi vor prelua acum pe absolvenți, precum și cele ale reprezentanților studenților din cele zece facultăți.
Iar pentru a demonstra încă o dată că Universitatea Politehnica Timișoara a încurajat și a răsplătit întotdeauna performanța, conducerea UPT a decis să continue tradiția instituită în urmă cu câțiva ani de evidențiere și recompensare a studenților excepționali, care au obținut media 10 pe tot parcursul studiilor de licență, prin acordarea, în cadrul Ceremoniei de Absolvire, a unor diplome „Magna Cum Laude”. În acest an, trei astfel de diplome vor fi acordate în semn de apreciere pentru rezultatele academice remarcabile, pentru dedicare și consecvență în atingerea standardelor de performanță în activitatea didactică, pe întreg parcursul studiilor universitare de licență, materializate prin media generală 10 pe toți anii de studiu.
Și pentru că este o seară extraordinară atât pentru absolvenți, cât și pentru părinții acestora, nu se poate încheia decât cu un concert extraordinar susținut de formația Zdob și Zdub, un impresionant foc de artificii, dar și alte surprize pregătite de organizatori.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share