30/03/2020

ISWinT 2020, sub semnul diversității și al incluziunii

S-a dat startul unei noi ediții ISWinT, tradiționalul festival studențesc internațional, care în 2020 stă sub semnul diversității și al incluziunii Download the MacBook Facebook video. ISWinT (International Student Week in Timișoara) este festivalul educațional și intercultural organizat de voluntarii din Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC), împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara Xiaomi firmware. De 26 de ani, la Timișoara vin studenți din întreaga lume și își poartă fiecare cu mândrie drapelul țării din care provin. ISWinT pune accentul pe multiculturalitate, dar și pe puterea de schimbare pe care o poate avea o grupare de tineri determinați, care împărtășesc aceeași viziune 자연 벨소리.

Fiecare ediție a festivalului este reprezentată de o temă, iar cea a anului 2020 este „Diversity without borders”. Prin această temă festivalul își propune să îi facă pe oameni mai deschiși la acceptarea și includerea socială a celor care sunt „diferiți” Metroid. În viziunea ISWinT, fiecare om e diferit și special în felul său, iar diferențele sunt menite să ne apropie, în niciun caz să ne stabilească apartenența la un grup Age of The Great Seas 4pk.

În cadrul ISWinT, participanții vor avea ocazia să ia parte la workshop-uri ce se axează pe subiecte precum Egalitatea între sexe (Gender Equality), Migrare și minorități (Migrations and minorities) sau Bullying, toate acestea fiind subdomenii ale temei principale Stone movie. Diversitatea și, inclusiv, fobia față de aceasta se pot regăsi în majoritatea scenariilor din viața de zi cu zi. Fie că e vorba de locul de muncă și diferența dintre femei și bărbați sau despre persoanele cu dizabilități, pe care societatea ne-a învățat să le ignorăm, ISWinT își propune să spargă aceste bariere dintre oameni și preconcepțiile impuse de comunitatea în care trăim 에이지 오브 엠파이어1.

Festivalul va avea loc între 20-31 iulie 2020 și va include și evenimente la care va putea participa publicul timișorean. Cel mai cunoscut eveniment este Parada, în cadrul căreia participanții ISWinT defilează pe străzile orașului de pe Bega, purtându-și cu mândrie steagurile țărilor lor de proveniență și cântând cu toții într-un glas 나는 사슴이다 다운로드. Prin aceasta manifestație se poate vedea că studenții sunt cei care pot face o schimbare, mesajul transmis de aceștia fiind: „Oricine ești sau de oriunde ai fi, ești bine venit să te alături paradei și să serbezi împreună cu noi diversitatea” 표준국어대사전.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments