30/11/2021

Tablete școlare și echipament IT din bani europeni

Unitățile de învățământ preuniversitar pot primi sprijin financiar pentru achiziționarea de tablete școlare și echipamente IT, pentru a continua online procesul de învățare în situația actuală.

??? ?? ???????? ?? ???? ???? ??????????? ?????? ???????̦??????? ? ???.??? ?? ??????? ?????? ????? ?̦? ????? ?????????!

Achizițiile de tablete pentru uz școlar cu acces la internet care vor fi ulterior decontate din fonduri nerambursabile se pot deja achiziționa începând cu data de 1 august 2020, în baza respectării prevederilor legale. Pot aplica pentru finanțare: unitățile școlare, autoritățile publice locale, individual sau în parteneriat, și inspectoratele școlare în parteneriat cu unitățile școlare (cu un singur proiect).

???????? ?̂? ???? ?? ????? ????????: 15 octombrie 2020 – 15 ianuarie 2021.

Ministerul Fondurilor Europene a lansat în consultare publică  și Ghidul solicitantului pentru finanțarea achiziției de tablete necesare elevilor pentru buna desfășurare a cursurilor ca urmare a situației generate de pandemia COVID-19.

Reprezentanții autorităților publice locale, dar și directorii școlilor pot solicita sprijinul experților IT din cadrul Ministerului Fondurilor Europene pentru buna desfășurare a procesului de decontare a echipamentelor IT și de protecție împotriva virusului la următoarele adrese de email: tabletescolare.poc@mfe.gov.ro și echipamentescolare.poim@mfe.gov.ro.

Mai multe informații despre decontarea acestor echipamente sunt publicate aici: http://mfe.gov.ro/tablete-scolare/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share