Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

RUGA CARTIERULUI LIPOVEI

Joi, 29 iunie 2023, Calea Sever Bocu
Stadionul de antrenament al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră

PROGRAM
Miercuri, 28 iunie Parohia Ortodoxă „Viile Fabric”, Str. Sfinții Apostoli Petru și Pavel
ora 18:00 Vecernia cu Litie
ora 19:00 „El ești tu”, cu actorii Cătălin Ursu, Ana-Maria Cojocaru, Raul Lăzărescu
Solistă: Alina Mihocaș

Joi, 29 iunie Stadionul de antrenament al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, Calea Sever Bocu
ora 17:00 Prezentarea tehnicii specifice de supraveghere și control la frontieră, exerciții demonstrative de intervenție umană și canină
ora 18:00 Cântec, joi și voie bună
Sunt invitați soliști bănățeni dintre cei mai apreciați, de la binecunoscuții și îndrăgiții Carmen Popovici-Dumbravă și Adrian Stanca, la mai tinerii Georgiana Necșa, Dorinel Gavriluț-Pârvoni, Bianca Opăriuc, Vlad Văcaru, sau la foarte tinerele și la fel de talentatele Ana-Gabriela Coțe, Ana-Maria Moldovan, Denisa Peia, Maria Șaptebani și Maria Bartulov.
Orchestra de tineret a Ansamblului „Timișul”, al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, va însufleți evenimentul, atât cu orchestra condusă de Nicolae Baniciu, cât și cu tinerii dansatori ai Ansamblului, coordonați de Maria Dudău-Topciov și Ciprian David.

Copiii sunt, și ei, bineveniți la Rugă. Îi așteaptă carusel, tobogan, dar și un program de exerciții demonstrative de intervenție umană și canină, pregătit de Inspectorarul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, partener și gazdă a evenimentului.

PARTENERI
Parohia Ortodoxă „Viile Fabric”, Școala Gimnazială Nr.7 „Sfânta Maria” și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș, care au ales să se implice, alături de noi, în cea mai importantă sărbătoare a comunității din Zona Lipovei.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share