Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Statul ne crede niște sclavi inculți care pot fi jecmăniți la drumul mare toată viața

Pornind de la contextul de mai jos, și nu numai, este revoltător să te supui aceluiași sistem de sute de ani, care se dovedește a fi nesănătos, dăunător, jecmănitor, și insultător la adresa inteligenței noastre.

”Este limpede că acest ordin al comandantului acțiunii, contrasemnat de doi miniștri, a restrâns sever și anti-constituțional dreptul la sănătate și, în cazul plătitorilor de asigurări, dreptul de proprietate asupra prestațiilor medicale la care sistemul sanitar este obligat.” avocat Gheorghe Piperea.
Am plătit ca proștii la sănătate ca să nu mai beneficiem de nimic pe durata pandemiei de coronavirus.
Eu nu sunt de acord cu această plată la sănătate non-stop. Plătesc când am nevoie de servicii medicale. De ce să platesc toată viața și să nu am nevoie niciodată?
Sa plătească bolnavii cronici, care au nevoie permanent de servicii medicale, iar noi, cei care nu avem nevoie de spital în mod constant, ne vom plăti serviciille atunci când vom avea nevoie, în mod privat, fără a mai vira bani la stat. Oricum daca ajungi la spital, și ca asigurat, știm cu toții câți bani trebuie să scoți din buzunar. Era de dorit sa te duci la spital și să nu mai fie nevoie să dai niciun leu, pentru că ești asigurat, dar nu este deloc așa! 
Din păcate, sistemul de sănătate este făcut de așa natură, încât cei fără asigurări de sănătate sunt cumva marginalizați. Plus că sunt miliarde de euro băgați în sistemul de sănătate de la toți cei care cotizează, și în realitate sunt spitale unde n-au de niciunele, vedem cu toții realitatea! Adică trebuia să fie super lux cu atâția bani luați de la toată populația… doar dacă n-ar mai fura niște nesătui! Până atunci noi ca proștii, ei ca șmecherii.

E un alt cămătar și sistemul de sănătate, pentru o aspirină plătești toată viața!

Toate acestea merg pe FRICILE oamenilor, ne ”asigurăm” de sănatate. Dacă ți se întâmplă ceva și ai nevoie de spital? (Evident excludem situațiile în care sunt oameni care suferă de boli cronice și au nevoie de sistemul medical în permanență.)
Adică plătește și tu o taxă de protectie (sâc!), la statul ăla ”binefăcător” ca să-ți fie bine! Bietul cetățean, plătește sute de astfel de taxe, nici el nu mai știe unde să-și împartă banii și când vine vorba de a i se respecta dreptul la sănătate, este aruncat pe ușă afară, că doar n-are covid!
Deci e mai bine să delegăm puterea noastră cuiva, decat să muncim noi înșine pentru sănătatea noastră, să fim bine din toate punctele de vedere, sufletește și trupește. Asta este de fapt valabil pe toate palierele vieții și ajungem la libertate. E mai bine în colivie, unde au alții ”grijă” de noi, ii platim chiar, ? decât să fim noi stăpâni pe noi înșine. Pentru marea majoritate e mai simplu sa se supună stăpânilor care ”le asigură” o boală lungă și sigură.
Mai nou, dupa ce cotizezi un miliard de lei fără avea nevoie vreodată de spital, te îndeamnă să donezi pentru tot felul de acțiuni medicale sau unități spitalicești, câte 2 euro…doar!
Un soi de șantaj emoțional, că la români merge și așa. Statul încă ne crede cu o gândire infantilă, niște sclavi inculți care pot fi jecmaniți la drumul mare toată viața.
Contribuția la sănătate este asemănătoare celei de la fondul de pensii. Oameni care cotizează 10 ani, apoi mor în accidente, alții care dau statului 20 de ani bani la sistemul de pensii, apoi mor pentru că spitalele goale nu-i tratează așteptând bolnavii închipuiți de covid. Cetățeni care după o viața de dat bani la stat, iau pensie o lună sau două, apoi se sting.
Se fac bani din dijmele date de sărmanii români o viață de trudit pe plantațiile stăpânilor, încât fiecare cetățean ar trăi ca în paradis dacă ”statul” nu i-ar tâlhări. Nimic gratis nu primește niciun român deși li s-a inoculat această idee. Dacă ar deschide un pic ochii, dacă ar ieși din starea de psihoză creată de media, și-ar da seama că totul este plătit de ei cu vârf și îndesat. 
Doar atât: faceți un calcul matematic, câte milioane de cetățeni contribuie prin taxe, impozite și contribuții la sănătate și pensii. O lună, un an, 20 de ani, 40. Câți mai beneficiază vreodată măcar de un leu din cât a dat?
Este de o tristețe nemaiîntâlnită drama viețuirii într-un totalitarism sau mai degrabă sclavagism cu față modernă. O supunere oarbă, manipulată direct și subliminal, care te determină să consimți la toate aceste acte de tortură crezând că ești salvat de ”eroii din linia-ntâi”.
Oana Grigore & Cristi Iordache

Context:

Avocatul Gheorghe Piperea vine cu un document șocant!

Acesta publică pe pagina de facebook atât documentul cu pricina cât și un comentariu pe marginea tragediilor iscate de această decizie de a nu mai trata alți pacienți:

”Aveți aici o poză a ordinului “comandantului acțiunii” (ce formulă cool, de revoluție cubaneză…) care a închis, practic, 90% din spitale, plus policlinici, cabinete medicale, clinici stomatologice, săli de fizioterapie și recuperare medicală etc. Tot ceea ce nu a fost “urgență medicală” nu a putut fi tratat, îngrijit, supus recuperării, analizat și evaluat. Dincolo de faptul că urgențele medicale au fost asociate covid-19 sau au fost la latitudinea unor manageri de spitale (ați văzut ce profesii au unii dintre ei, puși de puterea pandemică…), este evident ca au fost ținuți la distanță milioane de pacienți cronici sau cu probleme medicale acute, pentru o fantasmă.

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.


Statul ne crede niște sclavi inculți care pot fi jecmăniți la drumul mare toată viața

Cîțu nu dublează ”pomenile” copiilor pentru că țara este în criză. Oare cine a generat criza?

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!


Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate


Vești bune! Liber la turism în toată Europa. Țările U.E. coordonează o deschidere comună

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


Viorel Cataramă demontează mascarada c0vid. Dacă e să fac pușcărie, atunci…

Alexandru Rafila: Măștile NU se poartă pe stradă!

Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie


„Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța. AJUTOR!!!


S-a terminat bandalia? Alexandru Rafila spune că al doilea val va fi așa și așa, mai la iarnă


Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!


Nu înțeleg de ce nu poți ieși din localitate. Adică în afara localității stau virușii în „cohorte” și te atacă? 


Dictatura politico-medicală are o spoială de știință – Dr. Vasile Astărăstoae: video


Mi-a fost falsificat testul. M-au internat fără voia mea- acuză managerul Spitalului Județean


Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”


Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2


Învățătoarele aduc de acasă pâine, margarină, gem și suc de mila pruncilor. Pandemia minții

Profetiile stiintifice despre societatea post-coronavirus. Adevaratul scenariu in cinci etape

Planul unor minți bolnave:

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie


Distribuie acest articol Oficial Media
Share