Published On: vin, dec. 7th, 2018

Adrian Țuțuianu: ”Nu aduce anul ce aduce ceasul”

După un lung șir de demiteri și excluderi, Adrian Țuțuianu, a fost înlocuit pe 3 decembrie și din funcția de membru în Comisia Juridică. Senatorul semnează pe pagina sa de facebook cateva rânduri, cu un mesaj optimist în final. Hai să vedem!? Poate Ministerul Apărării -că tot a mai fost acolo-… ce ar putea aduce ceasul?

Adrian Tutuianu

”De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu!”

De la înființarea PSD și până la era Dragnea partidul a pierdut mai puțini oameni decât în acești ultimi doi ani. Că ceva este putred acolo nu mai este un secret pentru nimeni! Că partidul a ajuns la 20% în sondaje de la un scor dublu și a pierdut deja majoritatea în Parlament, de asemenea, este ”meritul” găștii lui Dragnea. Nu a existat și nu va exista în istoria partidelor, politicieni sinucigași care pleacă de nebuni să se arunce în cap, când totul este numai lapte și miere…

Adrian Țuțuianu:

”La cererea grupului de senatori al PSD, am fost înlocuit, la începutul acestei săptămâni, din funcția de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări. Se pare că orice loc aș ocupa deranjez, așa că se face orice pentru liniștea domnului Dragnea.

Și acest “orice” trebuie luat în serios pentru că nu este o figură de stil. E realitatea ultimului an în care am fost transformat într-o țintă vie.

Prima oară m-au înlocuit de la conducerea Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI. Apoi, supărat probabil pe faptul că la Ministerul Apărării Naționale lucrurile se mișcau în direcția bună, m-au schimbat. Când spun “direcția bună”, am în vedere direcția României și a Armatei Române. Dar, poate, lucrurile acestea contraveneau intereselor altora.

Nu a fost suficient! Liviu Dragnea a continuat și, rând pe rând, m-a schimbat din funcția de Președinte PSD Dâmbovița (filială cu rezultate excelente), apoi din cea de vicepreședinte PSD la nivel național și vicepreședinte al Senatului României.

Începând cu data de 4 decembrie, sunt membru al Comisiei economice, industrii și servicii. Și aici îmi voi face treaba cu aceeași seriozitate și dedicație. Până când? Până în momentul în care, din nou, interesele lui L.D. vor fi deranjate. Și, atunci, cu siguranță, voi fi mutat “disciplinar” la o altă comisie. Asta dacă nu se vor întâmpla surprize.

“Nu aduce anul ce aduce ceasul!”

#România
#PSDemocratic

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It