Published On: lun, iun. 6th, 2016

BABEL FAST by Leonard Draghici

Leo

“Babel a fost întotdeauna pentru mine un moment unic în viaţa. Este singurul festival în care am putut să îmbin iubirea pentru teatru cu pasiunea mea de a face voluntariat.”

M-am bucurat enorm cand am vazut că tinerii au început să iubească şi ei teatrul, că au început să fie interesaţi, să vină la piese şi chiar să se ofere să ajute. Babel este ceva ce nu întâlneşti în fiecare zi şi în fiecare oraş. Ma simt privilegiat că locuiesc în Târgovişte şi că am ocazia să văd spectacolele din acest festival şi chiar să particip la organizarea acestuia. Am întâlnit şi anul acesta, cel putin până în momentul de faţă, oameni minunaţi, oameni de la care am învăţat lucruri şi care m-au motivat să-mi duc la capăt anumite vise, să dezolv anumite pasiuni.

IMG_5454

Nu stiu care este viziunea altora despre festival, dar pentru mine este un stil de viaţă. Am fost zilnic la teatru, chiar dacă nu aveam treabă sau nu se desfăşură vreun eveniment la acea oră, pentru a socializa, pentru a cunoaşte şi pentru a învăţa. Mulţumesc Târgovişte, mulţumesc Tony Bulandra!

@Leo Draghici

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It