Published On: vin, feb. 8th, 2019

Buget de austeritate la porţile României

România cam bate pasul pe loc, încet, încet leul se face tot mai mic în timp ce euro creşte vertiginos, cu care ocazie şi preţurile se dublează, sau chiar triplează. Guvernul nu mai are bani, are doar promisiuni. Băncile nu le mai oferă împrumuturi , şi în curând nu vor mai exista bani de pensii şi salarii.

Chiar aşa cum e făcut bugetul este un deget băgat în ochii proştilor pentru a nu se vedea inepţiile unui guvern incompetent şi anost.

Senatorul PNL de Timiş, Alina Gorghiu a făcut câteva consideraţii despre bugetul ţării şi lipsa acestuia, spunând că ceea ce a prezentat în cifre guvernul nu e decât un buget de austeritate, ce urmează să treacă de Parlament şi cele două camere.

Gorghiu a spus că judeţul Timiş a pierdut 22 milioane lei, bani ce blochează proiectele de infrastructură ale judeţului, ceea ce o face să nu voteze bugetul.

„Acest buget lovește în toată lumea, lovește în primării, lovește în investiții, lovește în medicii de familie, lovește în comunitățile locale. Țin să precizez în calitate de senator de Timiș că dacă nu vor lua în calcul amendamentele pe care PNL le va face la nivel național, dar și pentru a diminua pierderea sau minusul pe care l-au impus Timișoarei de 22 de milioane de lei, eu nu voi vota acest buget… voi vota împotriva acestui buget”, a spus, Alina Gorghiu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It