15/04/2021

Cafeneaua tinerilor ::: Prizonier în lumea dependenței

Știu că a fii curios este parte a vieții de adolescent, dar când vorbim de droguri curiozitatea costă mult prea mult. Așa că hai să fim curioși într-un mod aparte! Cum? Cu ochelarii care simulează efectele consumului de droguri și alcool, putem experimenta într-un mod sigur dar plin de învățăminte cum este să simți, să vezi o altă lume!

Asa că … Noi venim cu ochelarii, cu informația și cu dorința de a vă cunoaște …… tu vino cu entuziasmul specific vârstei, și împreună vom face o echipă minunată!

📅 SAVE THE DATE pentru LUNI-18 noiembrie (17.00-19.00)

Evenimentul este susținut de psih. Mariana Iridon.

“Pentru mine, după 21 de ani de muncă ca psiholog am nevoie, de la tine, să aud cum se vede de la tine, lumea drogurilor. Ce cunoști din ea, unde aș putea eu să îți ofer un scut, o protecție, pe termen lung! Vreau asta pentru tine și pentru toți adolecenții! Sunt și eu mama unui adolescent de 17 ani, pentru care îmi doresc siguranță! Iar drogurile nu aduc siguranță!”

🏠 UNDE: Centrul Cultural Ambasada (str. Anton Seiller nr. 2, Timișoara)

🛒 Accesul e GRATUIT pentru tineri de 14-24 ani, în limita locurilor. Pentru aceasta te invit să te 🎯 ÎNSCRII: https://forms.gle/k8qJKygoo9xV2FgC7.

☎️ DETALII: https://cefaciteface.ro/cafeneaua-tinerilor-prizonier-in-lumea-dependentei/

sau 0751515331 (Ioana Popescu)

Evenimentul este susținut de Fundația Alber, Asociația Enable și Asociația Firește și este realizat în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş.

Dă share prietenilor tăi!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share