Published On: lun, iun. 25th, 2018

Curs de CROITOR în Târgoviște – Profesional New Consult

Curs de CROITOR în Târgoviște. În luna iulie va avea loc în Târgovişte deschiderea cursului “Croitor” (https://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/croitor/), curs acreditat, recunoscut de Ministerului Educaţiei şi Ministerului Muncii. Ultimele locuri disponibile pentru aceastã sesiune.

Cursul de “Croitor” (https://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/croitor/)  adreseaza celor ce doresc sa execute, sa croiasca si sa realizeze produse de imbracaminte la comanda clientului. Prin urmare, pe langa competente de productie aferente executarii unor operatii specifice croitoriei, lucratorii din aceasta ocupatie trebuie sa ofere clientilor sfaturi si solutii competente in alegerea materialelor si a modelului.

Cursul se adreseaza celor care lucreaza in domeniu si vor sa se califice, dar si celor care doresc sa capete cunostinte intr-o meserie noua.

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de “Croitor” (https://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/croitor/) , acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei nu ezitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult din Târgovişte la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0753.336.611, 0784.333.777, 0720.420.330 .

email la adresa : targoviste@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din str. Libertăţii, nr.2, clădirea Mondial, etaj 1, Târgovişte

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

Curs Formator (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator) ; 

            Curs expert achizitii publice (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice)

  Curs operator introducere si validare date (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex