Published On: mar, iun. 26th, 2018

Curs Tehnician maseur în Târgoviște- Profesional New Consult

Curs  Tehnician maseur în Târgoviște

În perioada următoare va avea loc în Târgovişte deschiderea cursului  “Tehnician maseur” (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/), curs acreditat, recunoscut de Ministerului Educaţiei şi Ministerului Muncii. Ultimele locuri disponibile pentru aceastã sesiune.

Cursul de “Tehnician maseur” (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/) pune accent pe partea practica de realizare a diferitelor tipuri de masaj, ajungand astfel la profesionalizarea persoanelor ce il urmeaza. Masajul este folosit pentru a promova bunastarea generala a organismului si de a spori stima de sine, avand efecte benefice asupra sistemul imunitar, tensiunii arteriale, circulatiei, digestiei, tonusului muscular si pielii.

Cursul este necesar si util celor care doresc sa se initieze sau sa se perfectioneze in domeniu, putand lucra legal in saloane si cabinete de specialitate, pe vase de croaziere, in cadrul hotelurilor de lux, a spa-urilor, a centrelor de intretinere si tratament atat din tara cat si din strainatate..

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de “Tehnician maseur” (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/) , acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei nu ezitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult din Târgovişte la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0753.336.611, 0784.333.777, 0720.420.330 .

email la adresa : targoviste@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din str. Libertăţii, nr.2, clădirea Mondial, etaj 1, Târgovişte

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

Curs Formator (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator) ;

            Curs expert achizitii publice (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice)

  Curs operator introducere si validare date (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date)

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex