31/05/2020

EGAL=COLGATE=comunitate=sănătate

 

Luna mai este una dintre cele mai aglomerată perioadă,  pentru voluntarii Crucii Roșii Române.

Pe lângă activitățile curente care se desfășoară în  fiecare subfilială, la Lupeni,  activitățile sunt diversificate și se adresează  comunității.

La evenimentele care au loc în această perioadă a participat și primarul Lucian Resmeriță, care a transmis următorul mesaj: ”Pentru mine este o bucurie ori de câte ori am ocazia de a fi împreună cu voluntarii de la Crucea Roșie Lupeni. Pe de o parte, am plăcerea de fiecare dată de a sta de vorbă cu oameni pasionați și dedicați activităților de voluntariat, care sunt un model pentru întreaga noastră comunitate. Pe de altă parte, mă bucur de fiecare dată să găsesc aici, la Centrul EGAL, copii fericiți, copii care-și găsesc în voluntarii Crucii Roșii, adevărați educatori și prieteni. Îi felicit pe toți cei care, sub generoasa emblemă a Crucii Roșii, activează cu succes în activitatea de voluntariat”.

   

La Centrul Egal al Crucii  Roșii s-a  desfășurat și ” Săptămâna Altfel” unde au fost prezențiparte din  copiii care frecventează grădinițele din municipiul Lupeni. În cadrul activităților s-a desfășurat proiectul ” educație pentru sănătate și prim ajutor” igiena orală”- program educațional Colgate- Dr. Măseluță. Cei mici au putut viziona un film  despre eroii dinților sănătoși.

 

  

Iar părinții celor mici  au învățat din tainele resuscitării cardio-pulmonară atât la adult,  cât și la copil.

Cadrele didactice  implicate în acest proiect,  sunt și voluntari  activi ai Crucii Roșii Române.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share