Published On: vin, iul. 20th, 2018

Eliberați vina și judecata. Iubirea este adevărata voastră natură

Tot haosul aparent ce se manifestă acum în lume are cu adevărat un sens și anume acela de a încuraja și de a îndemna omenirea să avanseze cu entuziasm pe Calea Trezirii. Astfel, a merge înainte înseamnă să recunoașteți și să deveniți pe deplin conștienți de toate „lucrurile” care nu vă mai servesc ca mai apoi să vreți să le eliberați. Recunoașterea este ușoară, dar eliberarea poate fi foarte solicitantă, mai ales atunci când oamenii încearcă să nege acele lucruri și să nu-și asume responsabilitatea, pentru că din perspectiva Conștiinței lor, acest proces de eliberare este văzut ca inacceptabil, ireal și dureros. Pentru nimeni nu este plăcut să devină conștient de atâtea nereguli care au existat în trecut, sau de lipsa de compasiune din vechile relații, și totuși nu există nimeni care să fie liber până nu renunță la astfel de atitudini și comportamente.

Cu toate acestea, aceste „lucruri” sunt, de fapt, ireale! Da, aveți amintiri și conștientizarea lor, dar face parte din jocul ireal în care v-ați angajat de-a lungul eonilor și trebuie doar să îl eliberați. Nu este absolut necesar să intrați în auto-incriminare, în judecată negativă și să dați vina pentru cuvintele sau acțiunile în care v-ați angajat, care nu erau iubitoare. În schimb, iertați-vă și acceptați că în acel moment în care v-ați angajat în acele acțiuni, ați făcut ceea ce credeați că este cel mai bine – chiar dacă aproape imediat după aceea ați realizat că nu a fost așa. Auto-judecata, învinovățirea și incriminarea vă decuplează de la Iubirea care este adevărata voastră natură, păstrându-vă în jocul în care pare că sunteți separați de Sursă, scurgându-vă astfel de energie și epuizându-vă.

Eliberarea nu e ușoară, deoarece continuați să vă amintiți, să retrăiți și să vă judecați pentru lucruri care au avut loc în trecut. S-a terminat! Există numai Acum, deci tot ce trebuie să faceți este să vă iertați, să vă iubiți pe voi înșivă și să acceptați că sunteți și ați fost mereu Iubire – un aspect sau o parte din Sursă care este pură, perfectă și neschimbată – așa cum ați fost creați. Păstrând vinovăția – auto-judecata negativă constantă – așa cum fac mulți, doar vă scurge energia, vă epuizează și vă deprimă și nu are niciun sens! Ceea ce crează Dumnezeu este perfect și rămâne perfect, iar Dumnezeu v-a creat în infinită Iubire și Înțelepciune!

De aceea, intrați în interiorul altarului vostru sacru și deschideți-vă Iubirii care locuiește acolo, dornică să vă îmbrățișeze în fiecare moment. Pe măsură ce îi permiteți Iubirii să vă îmbrățișeze, orice sentiment de vinovăție și nevrednicie va dispărea și veți experimenta cunoașterea, certitudinea absolută că sunteți demni de Iubire și că sunteți într-adevăr iubiți necondiționat, așa cum sunteți.

Pe măsură ce cunoașterea apare în conștiința voastră, nevoia voastră de a judeca va dispărea pentru a fi înlocuită de o simțire intensă de Iubire și Compasiune pentru toată Creația, iar Pacea și sentimentul de mulțumire vă vor inunda ființa voastră. Bineînțeles, în timp ce oamenii încă se află în formă și trebuie să se ocupe de viața de zi cu zi, evenimente și situații vor continua să apară, diverse lucruri care v-ar putea distrage, supăra sau deranja pacea interioară. Acesta este motivul pentru care este absolut esențial să mergeți în fiecare zi în interior pentru a accesa Iubirea care este adevărata voastră natură și pentru a vă revedea intenția de a fi iubitori orice ar apărea pe Calea voastră. Nu înseamnă că sunteți în vreun fel responsabili pentru a-i face pe ceilalți fericiți sau că trebuie să vă împotriviți intuiției sau cunoașterii interioare pentru a nu-i supăra. A fi iubitor înseamnă a acționa cu sinceritate și integritate și a vedea prin măștile de mânie, resentimente, amărăciune și chiar ură pe care le poartă celelalte persoane, a vedea dincolo de aceste măști ființa iubitoare care sunt cu adevărat, dar care le este frică să o dezvăluie din cauza durerii și suferinței la care s-au supus.

După cum știți, există o mare cantitate de durere și suferință în întreaga lume și sarcina voastră este de a oferi spațiile sigure în care cei aflați în suferință pot să se relaxeze și să simtă Iubirea și Acceptarea după care tânjesc cu disperare. Comportamentul neiubitor apare atunci când oamenii se simt amenințați, atacați sau nedemni și neacceptați, deoarece experimentarea acestor sentimente este terifiantă, și astfel simt nevoia de a ridica o barieră protectoare în jurul lor pentru a elimina durerea. De aceea, aceștia îi pot ataca pe alții, verbal sau fizic, pentru că în acea stare de durere intensă, ei simt nevoia intensă și irezistibilă de a-și proiecta acele trăiri asupra altora, în felul acesta, eliberându-se – așa cum văd ei – și continuându-și supravieţuirea.

Există foarte puțini dintre voi care nu au experimentat această nevoie la un moment dat în viețile voastre, astfel încât puteți înțelege că atunci când cineva atacă, indică faptul că se află în durere. Și, bineînțeles, când vă simțiți atacați, apar emoții puternice care vă încurajează să contra-atacați. Cu toate acestea, cu ajutorul enorm pe care îl aveți acum la dispoziție din tărâmurile spirituale, puteți alege să nu reacționați, luându-vă un moment de relaxare pentru a vă revedea intenția de a fi iubitori. Când faceți acest lucru, tensiunea emoțională din acea situație se diminuează și astfel apar rezolvările prin moduri mai pașnice.

Amintiți-vă, voi nu sunteți emoțiile voastre, sentimentele sau reacțiile voastre, sunteți un Copil iubit al lui Dumnezeu. Aceste senzații intense sunt părți sau aspecte ale condiției umane și, când apar, ele vă oferă lecții pe care ați ales să le experimentați când ați planificat cu înțelepciune căile voastre de viață, înainte de această întrupare. Nu există accidente sau coincidențe. Accidentele și coincidențele sunt doar întâmplări pe care voi, fiind limitați de restricțiile pe care condiția umană le implică, nu ați fost capabili să le prevedeți sau să le imaginați și asta vă ia prin surprindere, uneori în moduri extreme, atunci când apar în viața voastră.

Așadar, vă spunem din nou, este absolut necesar pentru bunăstarea voastră ca oameni, să mergeți în fiecare zi, către acel altar sacru interior și acolo să vă revedeți intenția de a vă deschide Inimile în fața Iubirii ce locuiește acolo, Iubirii care este adevărata voastră natură, pentru a experimenta căldura îmbrățișării ei. Asta vă întărește și vă mângâie, vă retrezește Conștiința faptului că există doar Iubire, Sursă, Mamă / Tată / Dumnezeu de la care nu sunteți, nici măcar o clipă, separați. Apoi, puteți să vă continuați ziua cu încredere, știind că aveți capacitatea de a face față oricăror lucruri ce apar, pentru că nu sunteți singuri și sunteți susținuți constant de toți cei din tărâmurile spirituale.


13 Iulie 2018, prin John Smallman

Traducere: NoRo

Magie pe Geea

http://sananda.website/saul-via-john-smallman-july-13th-2018/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

Info Targoviste Complex


YouTube Oficial Media

Pin It