Published On: sâm, ian. 12th, 2019

PLUS, un partid care doreşte schimbarea şi urcarea pe culmi

Grupul de Iniţiativă a partidului Plus, pornit şi pus pe roate de către Dacian Cioloş a avut astăzi o întâlnire cu simpatizanţii şi viitorii membri care au depus adeziuni.

Din grup fac parte în jur de 15 persoane, tineri, doritori de afirmare, unii realizaţi, alţii în curs, care atât ei, cât şi viitorii membrii, să dorească o schimbare, cu gândire liberală, spre a scoate ţara de pe panta abruptă pe care se află şi a o ridica pe culmi.

Deocamdată partidul se află la început de drum, atât la nivel central cât şi formarea lui pe judeţe, neexistând încă o platformă, aceasta putând fi elaborată abia după întâlnirea delegaţiilor de pe judeţe, când va avea loc prima Convenție Națională a Partidului PLUS, la sfârșitul lunii ianuarie la București, rolul acesteia fiind acela de a alege primele structuri de conducere ale partidului.

În judeţul Timiş până în prezent au fost  formate grupuri de iniţiativă pe principalele zone şi cartiere ale oraşului, fiind înregistrate aproape 500 adeziuni de înscriere.

S-au spus idei, s-au format mici echipe, s-a spus ce se doreşte, detaliile organizatorice,  la întâlnire participând peste 100 de persoana de diferite vârste, însă majoritari au fost tinerii.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It