Petrecerile aniversare cu sirene sunt cele mai îndrăgite de către copii, în special de către fetițe. Nu există fetiță care să nu adore sirenele frumoase și care să nu își dorească să fie o sirenă. Nu e de mirare că fetițele își doresc o petrecere aniversară cu sirene, cu mult albastru și cu multă strălucire.
Totuși, tematica „sirenă” este una deosebit de amplă, așa că părinții au nevoie de unele direcții pentru a le îndeplini copiilor această dorință. Așadar, dacă micuțul vă tot bate la cap că își dorește o petrecere cu sirene, nu aveți încotro. Copiii, în special cei de 2-3 ani, știu foarte bine să își manifeste aprecierea sau antipatia. Ca atare, dacă solicită o anumită temă pentru ziua lor de naștere, vor fi foarte dezamăgiți dacă părinții merg într-o direcție diferită.
Iată câteva idei care vă pot inspira dacă urmează să îi organizați copilului o petrecere cu sirene:
Optați pentru o paletă de culori asemănătoare oceanului
Primul pas este acela de a opta pentru a paletă cromatică. Indiferent unde veți organiza petrecerea – acasă, în aer liber, la un anumit loc de joacă – decorul se va baza pe o anumită paletă de culori. Puteți opta pentru nuanțe de albastru, violet, argintiu, dar și pentru puțin roz și verde pastelat. Copilul este cel care va alege paleta cromatică, deoarece petrecerea este a lui. Nu uitați totuși că obiectivul general este acela de a crea o atmosferă oceanică, din care gata-gata va apărea o sirenă minunată.
Investiți în decor
Investiți timp, răbdare, imaginație, creativitate și o sumă cât mai mică de bani. După alegerea paletei cromatice, urmează să puneți la punct decorul folosind arcade cu baloane, balone cu heliu, tot felul de ornamente precum scoici, stele de mare, căluți de mare și, desigur, sirene. Astfel de ornamente vor crea acea experiență supremă la care se gândesc copiii atunci când își imaginează cum arată lumea sub apă.
Optați pentru serviciile oferite de animatori
Poate că cea mai bună modalitate prin care vă puteți surprinde copilul și pe toți invitații săi implică să invitați o sirenă. Asta înseamnă să solicitați din timp serviciile oferite de animatori de petreceri pentru copii și să specificați că doriți o sirenă la petrecerea copilului. Copiii vor fi uimiți de un animator deghizat în sirenă care va interacționa cu ei și le va spune povești minunate din adâncurile mării. S-ar putea spune că s-au dus acele vremuri când animatorii erau deghizați doar în clovni sau zâne. Acum pot prelua diferite roluri, inclusiv cel de sirenă. Cert este că toți micuții vor fi uimiți de sirena minunată aflată în prezența lor, care cântă, le spune povești și le stârnește imaginația. Serviciile de animatori pot fi închiriate timp de o oră până la două ore, deci micuții se vor distra pe cinste, iar părinții se vor relaxa și se vor destinde.
Ștampilați tricourile invitaților
Puteți spune părinților din timp să își îmbrace copiii în hăinuțe confortabile, nicidecum în cămăși, în rochițe sau costume restrictive. Pentru a le oferi copiilor ceva de făcut, dar și pentru ca micuții să plece acasă cu o amintire grozavă, puteți pune la dispoziția lor o măsuță întreagă cu tot felul de ornamente cu sirene. Poate fi o ștampilă cu sirenă cu care își vor ștampila hăinuțele sau le puteți pune la dispoziție etichete autoadezive cu sirene și delfini, autocolante, nasturi cu sirene sau doar creioane și carioci și câteva șabloane cu sirene și alte simboluri similare, urmând ca ei să deseneze și să coloreze. Nu uitați să fotografiați momentele de creativitate, dar și rezultatele finale.
călător pe la reviste pe la câteva edituri “…spunea mama: fluturii făceau curte florilor şi-atunci am mişcat prima dată, apoi zi de zi pântecu-i zvâcnea aşa cum ţi se zbate ochiul stâng. când m-am născut căzuse bruma. eu n-am vrut sa ucid fluturii” în rest, căţărare liberă
EXCLUSIVE BREAKING NEWS
Bill Gates ne prevede viitorul: “Chiar dacă vom evita un război major, ne vom confrunta oricum cu o nouă pandemie”
Răzvan Constantinescu – președinte. Manifest – Dan Diaconu
Ciobanii au ieșit la protest: ”Vă rugăm să veniți să ne ajutați, nu vrem să ni se ia animalele din curte. Să nu pună presiune pe noi să ne ia teste, să ne scoată pozitivi”
Transhumanța este în pericol! Cine are interes să ne distrugă? Ciobanii români își plâng oile sacrificate fără voia lor
Gura de Rai din Bucegi și Panteonul de la Căscioarele – Liniile geoenergetice
S-a semnat transferul bombă – Mihai Popescu luat de Becali la FCSB
LIFE STYLE
25 de sfaturi înțelepte care ne pot schimba viața în bine
Cum ne putem construi un sistem imunitar puternic. Alimente care ne ajută să creștem imunitatea
Mihaela Bilic: Confortul și civilizația duc la supraconsum alimentar
Doctor Gabor Mate despre iertare, suprimarea furiei și transmiterea generațională a traumelor
Te-ai întrebat vreodată dacă stresul și traumele din trecutul tău te-ar putea îmbolnăvi? O discuție cu doctor Gabor Mate și Dr. Sanjay Gupta, neurochirurg
DESTINATII
30 de elevi premianți ai Școlii Niculești au participat la o tabără de educație turistică montană pe Valea Ialomiței
Operatorul Ana Hotels sancționat cu amendă de 8000 euro
Experiențe de neuitat pentru 22 de tineri care au participat timp de 5 zile într-o tabără montană
O nouă serie de 40 de tineri s-a bucurat de secretele Munților Bucegi într-o tabără de voluntariat
Te ajutam sa faci bagajul!
SANATATE
Dăruiește Viață continuă parteneriatul cu Spitalul Marie S. Curie
Îmbătrânirea este asociată cu o calitate a vieţii crescută, care garantează demnitatea umană
Uleiul de cătină, medicamentul trimis de Dumnezeu sau aurul lichid, ajută la combaterea cancerului și este un puternic vindecător
La nivel global, 1 din 4 adulți și 81% din adolescenți au un nivel insuficient de activitate fizică
Povestea unei femei care a trecut prin Histerectomie: ”Nimic nu mai este la fel, o traumă pe viață!”
Cât zahăr se găsește într-o sticlă de Fanta Orange vândută în România
URMARITI OFICIAL MEDIA PE CANALELE NOASTRE
AUTORII OFICIAL MEDIA
De ce ne sperie o VIATA NOUA? - Oana Grigore
Ce mai poti citi
CJ Timiș lansează licitația pentru demolarea Stadionului „Dan Păltinișanu”
25 de sfaturi înțelepte care ne pot schimba viața în bine
Peste 60 de laboratoare, expoziții, instalații de artă și ateliere la Noaptea Campusului Deschis