26/02/2021

Județul Hunedoara are aplicație destinată turiștilor

Reprezentanții Consiliul Județean Hunedoara, prin Agenția de Dezvoltare Economică și Socială, au amenajat un stand în zona centrală de expunere, în suprafață de 55 mp,  la Târgul Național  de Turim  al României,  care a avut loc la finele săptămânii trecute la Romexpo – București.

În cadrul târgului  au fost invitați toți operatorii de turism și instituțiile de cultură din județ să-și prezinte ofertele.  Fie că vorbim despre destinații turistice de top, precum situl UNESCO de la Sarmizegetusa Regia sau Muzeul Castelul Corvinilor, fie că vorbim despre destinații culturale precum Muzeul Civilizației Dacice și Romane, despre stațiunea balneră Geoagiu Băi , ori despre Parcul Național Retezat și domeniile schiabile din Straja și Parâng, dar și încă multe altele, acestea au constituit tot atâtea puncte de interes prezentare celor interesați la Târgul Național de Turism.

Cu acest prilej, ADEH a prezentat și aplicația Discover Hunedoara Official County App, în care sunt prezentate cele mai importante repere turistice ale județului Hunedoara. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe telefon, tabletă, laptop sau PC direct din AppStore. ”Este o aplicație complexă, care are 12 componente, fiind foarte amplă și foarte utilă tuturor turiștilor care aleg ca destinație județul nostru”, a declarat Camelia Bedea, director ADEH.

Numeroși reprezentanți ai operatorilor de turism din județ, ai diverselor instituții și ai obiectivelor turistice au fost prezenți anul acesta la Târgul de Turism al României. Ofertele Văii Jiului au fost prezentate la standul județului Hunedoara de către reprezentanți ai Centrelor Locale, precum și  reprezentanții  Asociației  Pro Straja.

La deschiderea standului județului Hunedoara de la Târgul de Turism de la București a fost prezent și vicepreședintele Consiliului județean Hunedoara, Sorin Vasilescu. ”Turismul este unul din motoarele dezvoltării județului Hunedoara. Numărul de vizitatori crește constant, în fiecare an, însă noi ne propunem ca numărul turiștilor care petrec tot mai mult timp în județul Hunedoara să crească. În acest sens, venim cu pachete turistice complexe și atractive, care sperăm noi îi vor convinge pe turiști să acorde mai mult timp vacanțelor petrecute în județul nostru, unde oferta este atât de generoasă, atât vara cât și iarna”, a conchis Sorin Vasilescu, președintele Consiliului județean Hunedoara.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share