Straja – sezonul de schi la final

Sezonul de schi 2020-2021 s-a încheiat la Straja

Sezonul de schi 2020-2021 din Straja s-a încheiat. Ultimul eveniment a fost cel în care s-a adus sprijinul pentru ambasadorul Văii Jiului, Toma Coconea.

A fost pe departe, unul dintre cele mai frumoase sezoane din ultimii ani.

”Am avut aproximativ 150 de zile de schi, snowboard și activități de iarnă, dar și evenimente precum: Cupa Comexim, Miss Umbrella Bar, Cupa Denim, Weekend special Toma Coconea, Workshop cu ratracurile și altele. Ne bucurăm foarte tare pentru pârtiile perfecte care au fost amenajate în fiecare seară!

Pe această cale declarăm cu succes, sezon închis! 

O ultimă provocare către voi este lansată acum: pune un comentariu cu poza ta preferată din acest sezon și poza care adună cele mai multe likeuri o vom premia, iar restul pozelor le vom pune într-un album special “De la voi”(perioada concursului 26.04-10.05).  Ne înclinăm în fața celor care ne-au vizitat și ne apucăm să pregătim pentru sezonul 2021-2022” se arată în  mesajul celor care administrează, parte din instalațiile de transport pe cablu, din stațiunea montană Straja” transmit cei care administrează parte din domeniul schiabil din Straja, cei de la COMPLEXUL MONTANA.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share