sâm. feb. 22nd, 2020

Artisans Bazaar – ediție de sărbătoare: Roata Norocului, reduceri și campanie de colectare de cadouri

Ediția a XVI-a a Artisans’ Bazaar- Winter Edition este înconjurată de spiritul sărbătorilor de iarnă.  Puțin după Moș Nicolae și înainte de venirea lui Moș Crăciun, pe 9 și 10 decembrie, ne dăm întâlnire la Bierhaus, în Piața Unirii, strada Emanoil Ungureanu, nr.15. Orarul evenimentului este de la 10.00 la 17.00 în fiecare dintre cele două zile. Această ediție propune colecţii inedite ale designerilor locali, dar şi obiecte şi accesorii încărcate de simbolistica sezonului.

Această întâlnire a artizanilor marchează și întoarcerea unui element binecunoscut pentru cei care ne trec pragul, și anume, Roata Norocului, unde se pot câștiga premii pentru copii, se pot obține reduceri și cadouri din partea expozanților. Mai mult, vizitatorii Artisans Bazaar vor fi invitați să ia parte la campania SALES by Artisans, o campanie de prețuri reduse în anumite intervale orare.

Ni se alătură de această dată și Sfera Timișoarei, cu proiectul Numai fapte bune, prin care  sunt strânse cadouri pentru copiii din medii defavorizate. Regulile sunt următoarele:

  1. Se ia o cutie goală de pantofi
    2. Se umple cutia cu 3 tipuri de articole precum: jucării, dulciuri sigilate și neperisabile, periuță și pastă de dinți, carte, agendă, fular, prosopel etc.
    3. Se împachetează cutia în hârtie de cadou si nu uita să legi cutia cu o panglică si chiar să lași un mesaj, o urare copilasului.
    Lucrurile trebuie să fie noi, unisex si universale, pentru copii cu vârste intre 3 și 16 ani!

Mai multe detalii despre Artisans Bazaar-Winter Edition se pot găsi pe pagina Facebook a evenimentului Artisans Bazaar – Winter Edition.

Partenerii acestei ediţii au fost Bierhaus, Sfera Timișoarei și West City Radio.

Artisans Bazaar face parte dintr-un demers amplu de coagulare a comunităţii artizanilor locali. Fiecare comunitate are nevoie de vizibilitate pentru a fi valorizată, iar artizanii sunt oamenii care oferă o bucată consistentă de creativitate în spaţiul cultural al oraşului. Vă invităm să îi cunoașteți!

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments