Published On: mie, mart. 18th, 2015

ATELIERUL DE PRESA: Tehnici de interviu si reporting

AFIS - ATELIER PRESA 2 - 18 martie  2015 - Sectia  ARTA copyMiercuri, 18 martie 2015, ora 1300, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, va avea loc a doua întâlnire în cadrul „Atelierului de presă”, cu tema „Persoane şi locuri de poveste. Tehnici de interviu şi reporting”. Activitatea face parte din proiectul „Raftul cu inițiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”.

Coordonatori proiect: Chebac Claudia şi Rusu Raluca.

Atelierul va fi susţinut de Alexandra Damian (Radio Minisat Târgovişte).

 Participă:

–       elevii Liceului Teoretic „Petru Cercel” Târgovişte, coordonaţi de bibliotecar Stroescu Gabriela şi profesor Lică Veronica;

–       voluntarii proiectului “Raftul cu iniţiativă” (elevi din cadrul liceelor dâmboviţene);

–       voluntarii Bibliotecii Judeţene “Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa.

 Proiectul „Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci” este implementat în perioada mai 2014 – iunie 2015 de Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) şi este finanţat prin Granturile SEE 2009-2014.

Proiectul îşi propune diversificarea oportunităţilor de implicare prin voluntariat în cadrul bibliotecilor publice din România, care să ofere oportunităţi calitative de implicare a cetăţenilor de orice vârsta în beneficiul comunităţilor pe care le deservesc. Misiunea Pro Vobis este de a dezvolta voluntariatul prin activităţi de instruire, consultanţă, cercetare şi facilitarea colaborării tuturor factorilor interesaţi şi de a promova voluntariatul în România ca resursă viabilă şi de neînlocuit în soluţionarea problemelor cu care se confruntă societatea.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It