Published On: sâm, ian. 16th, 2016

Cateva localitati vor fi lipsite de alimentarea cu apa potabila

Primaria-Orasului-Pucioasa
UPDATE 17.01.2016: Crucea Roșie Dâmbovița a făcut un transport de apă plată către Spitalul Pucioasa si locuitorii orasului. Mai multe detalii AICI
Orasul Pucioasa si cateva localitati limitrofe vor fi lipsite de alimentarea cu apa, de astazi, 16.01.2016, orele 18:00.
Purtatorul de cuvant, Cons. Jr. Adrian Ciocarlan, ne-a transmis informatia pe adresa redactiei. Atasam comunicatul din partea S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. si speram ca deficientele de natura microbilogica, survenite la sursa de alimentare sa fie indepartate in cel mai scurt timp.
S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A., in calitate de operator al serviciului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Dambovita, anunta ca incepand cu data de 16.01.2016, orele 18:00, se sisteaza furnizarea apei in orasul Pucioasa si comunele Branesti, Vulcana Bai, Vulcana Pandele si Doicesti, datorita unor incarcari microbiologice in apa bruta a Barajului Pucioasa.
 
Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale in momentul in care incarcatura microbiologica se va incadra in limitele admise.
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It