Published On: vin, feb. 8th, 2019

Leo Iorga suferă din nou de cancer și are nevoie de ajutor

Leo Iorga este din nou bolnav de cancer. Artistul a anunțat că problema sa medicală a recidivat. Artistul are nevoie de 70.000 de euro pentru tratament și s-a deschis o campanie de donații.

Acum 8 ani s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar și a reușit de fiecare data să treacă cu bine peste încercările vieții. Fanii s-au unit și au donat pentru a-i salva  viața.

Mesajul familiei

„Prin cântecele sale, Leo ți-a fost alături în momente importante și încă îți este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «După ani și ani» se reîntoarce în atenția ta pentru a-ți cere să-i fii și tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani și câteodată câștigă și urcă pe scenă, iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăți în care trebuie să luptăm împreună”, se arată în anunțul publicat de familie pe pagina de Facebook a cântărețului.

„Acum ne aflăm într-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plămân au crescut considerabil, terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție specială, Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg)”, mai transmite familia lui Leo Iorga.

De asemenea s-a organizat și pe Facebook o campanie de donații.

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele lui Leo Iorga, la BCR: Iorga Leonard – BCR; CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001; CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001; cod swift: RNCBROBU.

sursa: huff.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Alegerea cititorului

Candidatii carui partid ii votati la alegerile europarlamentare?

View Results

Loading ... Loading ...

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It