" /> Luna plină în Scorpion, 10 mai-Energie puternica si transformare | Oficial Media
Published On: mie, Mai 10th, 2017

Luna plină în Scorpion, 10 mai-Energie puternica si transformare

Luna Plina are loc in aceasta luna in data de 10/11, in semnul Scorpionului si poarta cu sine o energie extrem de puternica si de potenta.

Energia Scorpionului este despre transformare si atingerea unor nivele mai inalte de constienta. In fapt, energia Scorpionului are capacitatea de a atinge nivele divine de conștiința, insa in acelasi timp, poate sa atinga si nivele extrem de joase.

Indiferent unde va aflati in “spectrul constiintei”, este foarte posibil ca aceasta Luna Plina sa aiba un impact ale caror ecouri vor fi de durata. De asemenea, este foarte posibil ca aceasta Luna Plina sa va ajute sa va deschideti constienta la un nou nivel, astfel incat sa vedeti lucrurile intr-o lumina diferita.

Luna Plina din mai va reprezenta un punct de turnura in acest an si o oportunitate reala de a imbratisa si accepta schimbarile recente. De asemenea, va aduce cu sine schimbari foarte puternice de transformare, care va vor permite sa inaintati.

De fapt, dupa ce energia acestei Luni Pline se va disipa, s-ar putea sa simtiti o mai mare capacitate de a intelege ce se afla in fata voastra. Acest lucru se datoreaza si faptului ca atat Mercur, cat si Venus, care s-au aflat pana de curand in mers retrograd, incep sa se miste mai repede.

Lucrurile se pot simti usor mai anevoioase inainte de Luna Plina, pe masura ce schimbari se pot afla in aer. Insa cel mai bun mod de a gestiona aceasta energie ce inainteaza este sa ne amintim de puterea personala.

Adesea uitam ca avem o tarie si o putere in interiorul nostru. Aceasta putere ne da abilitatea de a lua fraiele in mana si de a ne asuma responsabilitatea asupra vietii noastre, indiferent de necazurile sau problemele pe care le avem.

In minutul in care ne-am cedat din putere, devine foarte dificil sa gestionam situatiile in care viata ne pune. Insa atunci cand ne aducem aminte ca in interiorul nostru zace intelepciune si potential infinite, atunci devine mult mai usor sa trecem prin perioadele mai dificile.

Cererea puterii persoanle inapoi este de fapt si de drept despre constientizarea faptului ca suntem mai mult decat acest corp fizic.

Pentru a reintra in puterea personala, trebuie sa fim constienti ca suntem fiinte energetice mai avansate si mai inteligente, care au un suflet infinit, nedefinit de timp.

Daca ati avut nevoie sa va reamintiti aceste lucruri, daca ati simtit nevoia sa va conectati la interior si sa va acordati cu acea putere interioara, atunci aceasta Luna Plina in Scorpion este momentul perfect pentru a face acest lucru.

Luna Plina simbolizeaza, de regula, un moment al eliberarii si al curatarii. Cu toate acestea, potentialul acestei Luni Pline in Scorpion creeaza de asemenea, un moment ideal pentru a lansa dorintele noastre in Univers.

Chiar si conectarea cu ghizii spirituali pentru ajutor si indrumare va fi mai usor de facut sub aceste influente cosmice, asa ca folositi aceasta energie in avantajul vostru.

O buna parte din intelegerea puterii personale este constientizarea faptului ca nu sunteti singuri si ca aveti o echipa de Ghizi Spirituali si Ingeri care sunt de partea voastra pentru a va ajuta sa inaintati in viata.

Multi astrologi si culturi antice au crezut dintotdeaua ca Lunile Pline in Scorpion sunt cele mai puternice pentru a ne conecta cu stramosii antici si gardienii spirituali. De asemenea, se crede ca la o asemenea Luna Plina functioneaza ritualurile si manifestarea.

Cu atat de multa energie care circula in prima parte a lunii mai, va fi aproape imposibil sa nu resimtim efectele acestei Luni Pline.

Orice va framanta in aceasta saptamana, lasati Luna sa va fie ghid si vedeti daca puteti fi deschisi sa vedeti/observati lucrurile dintr-un nivel mai inalt de constiinta.

Transformarea se va intampla sub aceasta Luna Plina si toata lumea o va resimti la un nivel sau altul.

Stati deschisi la directia in care Universul va ghideaza si fiti constienti ca atunci cand va cereti puterea nu exista munte suficient de inalt sau obstacol prea mare care sa va stea in cale.

Sursa: http://www.theearthchild.co.za

Traducerea si adaptarea: Alice Danila, moonsister.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos