: joi 17 noiembrie 2016

PREMIERĂ- ”Salonul nr.6”, regia Dumitru Acriș- Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

OFICIAL MEDIA

salonul-nr-6-dumitru-acris

Pe scena Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște se va juca în această seară de la ora 19.00 și mâine de la ora 24.00, ”Salonul nr.6” de Cehov în regia lui Dumitru Acriș. Ieri a avut loc o conferință de presă în care au fost prezenți managerul teatrului, domnul Mihai Constantin Ranin, regizorul Dumitru Acriș, scenografa Lili Khismatullina, actorul Liviu Cheloiu (câștigătorul titlului de Cel mai bun actor la Fest IN pe Bulevard), Vera Ștefan, secretar literar și Ionut Lica, PR & Marketing.

Aceștia au informat asupra ultimelor noutăți pe care teatrul târgoviștean le va pregăti în perioada următoare, precum și câteva detalii despre prezenta regizorului Dumitru Acriș la Târgoviște. După o prietenie de 8 ani de zile cu teatrul și orașul nostru, începută odată cu premiera spectacolului ”Hitler in love” (regia Suren Shaverdyan), Dumitru Acriș a continuat să joace sub sigla Teatrului Tony Bulandra pentru multă vreme. A câștigat un premiu la Praga, a jucat în Rusia, China și Italia.

Stindardul Tony Bulandra nu este purtat numai de noi ci și de alți artiști care au crezut în teatrul nostru și în generozitatea lor și au înteles să ducă mai departe o idee. Prezența lui Dumitru Acriș la Târgoviște este o dovadă de fidelitate față de teatrul nostru și față de o întâmplare fericită. El și-a continuat studiile la Moscova în regie. Este născut în Republica Moldova dar stă mai mult în România, Rusia sau SUA. ”Salonul nr.6”, de Cehov, se va juca si la ora 24.00, o premieră pentru România. Un spectacol vampiric, nebunesc. (Mihai Constantin Ranin)

Intra pe Artele Spectacolului – Revista culturala

artele-1a

Directorul Teatrului Tony Bulandra ne-a mai precizat și faptul că imediat a doua zi de dimineață, după premieră, va pleca alături de actorul Liviu Cheloiu la întâlnirea directorilor de festivaluri, în Coreea de Sud, la Seul, acolo unde va avea loc și o reprezentație cu spectacolul ”Furtuna” tot în regia lui Dumitru Acriș.

”Faptul că am fost selecționați la Festivalul de la Seul, dovedește că observațiile noastre artistice, și relațiile pe care le construim sunt recunoscute nu numai între prieteni, ci și de către străini.” (Mihai Constantin Ranin)

TRAILER ”SALONUL NR.6”

Regizorul Dumitru Acriș a împărtășit din relația pe care o are alături de teatrul nostru, dar și despre spectacolul ”experiment” pe care l-a pregătit de peste o lună de zile la Târgoviște.

Ideea ”Salonului nr.6” mi-a venit undeva în luna iunie-iulie, dupa Festivalul Babel, cand am participat cu ”Nopțile Albe” ale lui Dostoievski. Atunci am și discutat cu domnul Ranin despre o eventuală montare la Teatrul Tony Bulandra. Este foarte imporant să găsești oamenii, echipa potrivită, iar eu cred că am găsit-o. Domnul Ranin a vorbit despre acești 8 ani de relație frumoasă cu teatrul din Târgoviște, cu acești oameni frumosi. Îmi doresc din tot sufletul ca această istorie frumoasă să aibă continuitate. Spectacolul este despre oameni buni, frumoși, într-o lume nebună. Actorii au primit textul cu 10 zile înainte de spectacol, este o istorie aparte; i-am promis profesorului meu de la Moscova că am să fac acest experiment. Despre rezultatele lui veți vorbi dumneavoastră, măine, poimâine…Este un experiment și pentru mine și pentru actori. (Dumitru Acriș)

 

DISTRIBUȚIA 
Andrei Efimovici – Liviu Cheloiu
Hobotov – Mircea Silaghi
Asistenta – Lavinia Pele
Fecluska – Cristina Dumitra
Mihail Averianovici – Vlad Jipa
Nikita – Ionuț Achivoaie

Salonul nr. 6:

Ivan Dmitrici – Bogdan Farcaș
Moiseika – Sebastian Bălășoiu
Un bolnav – Radu Câmpean
Alt bolnav – Alexandru Năstase
Alt bolnav – Ștefan Ștefănescu
Durata: 2h (fără pauză)
Limită de vârstă: 16+

Citește și:

Dumitru Acriș – Despre măreția iubirii și zbaterile actorului [1]

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Calendarul si evenimentele zilei – 22 ianuarie 2017

ianuarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei – 22 ianuarie 2017

Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2017. Racii au intalniri profesionale importante

ianuarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2017. Racii au intalniri profesionale importante

România, o ţară a hoţilor

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru România, o ţară a hoţilor

21 ianuarie- ZIUA INTERNAȚIONALĂ a îmbrățișărilor

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru 21 ianuarie- ZIUA INTERNAȚIONALĂ a îmbrățișărilor

Calendarul și evenimentele zilei de 21 ianuarie 2017

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul și evenimentele zilei de 21 ianuarie 2017

Prognoza METEO pentru 21 si 22 ianuarie

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 21 si 22 ianuarie

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

ULTIMA ORĂ! Clubul Bamboo din Bucuresti A ARS in intregime! Zeci de persoane ranite!

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORĂ! Clubul Bamboo din Bucuresti A ARS in intregime! Zeci de persoane ranite!

Moise Guran, în dialog cu studenții UVT

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Moise Guran, în dialog cu studenții UVT

Minunile exista: Salvati la 43 de ore de la producerea avalansei din Italia

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Minunile exista: Salvati la 43 de ore de la producerea avalansei din Italia

Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

A plătit Dragnea pentru cina cu Donald Trump din Statele Unite?

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru A plătit Dragnea pentru cina cu Donald Trump din Statele Unite?

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru 9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache