: vineri 09 decembrie 2016

Salvați-o pe Elisa!

OFICIAL MEDIA

Dragilor, haideti sa facem o fapta buna si sa ajutam un inger de fata ce merita sa se bucure de viata, nu treceti nepasatori. Impreuna putem ajuta sa-i dam o sansa la viata!

Salvati-o Pe Elisa!

Totul a inceput in luna mai 2016 , cand fetita a acuzat dureri de spate si picior pe partea dreapta.
Au urmat analize prescrise de medicul de familie cu rezultate legate de o anemie usor ridicata si o posibila viroza.
A urmat primul tratament, fara ca situatia sa se amelioreze.
Am inceput sa mergem la medici de diferite specialitati in Targoviste, de unde primeam raspunsuri cu ceea ce presupuneau ca ar fi.
In luna iunie 2016, Elisa a inceput sa faca febra aproape zilnic. Am apelat din nou la medicul de familie, care a recomandat internarea la Spitalul de boli infectioase.
Aici a urmat o alta serie de analize , in timpul internarii , iar dupa o saptamana a fost externata fara a primi un raspuns clar legat de un diagnostic.
In luna iulie am solicitat trimitere la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde am inceput prin internare si apoi o serie de 6 seturi de analize, efectuate la intervale cuprinse intre 1 si 4 saptamani.
In toata aceasta perioada de aproximativ 3 luni , in care rezultatele analizelor erau „incerte” am primit ca si posibil diagnostic mononucleoza sau „boala sărutului”.
La insistentele noastre de a se stabili un diagnostic pentru Elisa,mai ales ca in zona claviculei se forma o masa de ganglioni inflamati, am primit recomandarea de a merge la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.
La jumatatea lunii octombrie , Elisa a fost internata si s-au facut alte 3 seturi de analize , care spuneau acelasi lucru- rezultate incerte.
Elisa si-a pierdut mobilitatea capului si a mainii drepte, coloana a suferit modificari majore, fara ca cineva sa gaseasca o modalitate mai clara de a stabilii un diagnostic.
O prietena de familie care este si medic la Targoviste , ne-a recomandat sa i se faca o interventie chirurgicala pentru prelevarea unor probe, cu care ulterior am mers personal la laboratorul Spitalului Monza.
In tot acest timp , starea de sanatate a Elisei se inrautatea zilnic.
In data de 11 noiembrie am primit diagnosticul de la laborator: Limfom malign nonHodgkin, mai exact cancer limfatic.
Doamna doctor de la laborator ne-a transmis ca este urgent sa se intervina, deoarece copilul are o problema grava la coloana cervicala.
Am primit ajutor si copilul a fost acceptat la un spital universitar din Franta, unde coloana cervicala care era distrusa de boala, putea fi recontruita cu un polimer special printr-o interventie chirurgicala.
14 noiembrie- Elisa a ajuns in Franta, unde a fost preluata de o echipa de specialisti.
A urmat imobilzare totala in partea superioara a corpului, seturi de analize , tratamente de ameliorare a durerilor si cartografierea intregului corp.
Are nevoie de corset special, care este innoit la fiecare 3 saptamani.
In data de 18 noiembrie i s-a stabilit schema de tratament cu citostatice. Chimioterapia a inceput in data de 21 noimbrie.
In data de 23 noiembrie , a avut loc interventia chirurgicala de reconstructie a coloanei cervicale, vertebrele C2, C3 si C4 , prin introducerea unui polimer special , metoda numita popular „cimentarea gatului”.
Cheltuielile de spitalizare, tratament si recuperare ajung in medie la 1250 euro pe zi, iar perioada este de aproximativ 6 luni. Suma totala depaseste cu mult posibilitatile noastre financiare si orice ajutor este binevenit.
Am deschis doua conturi bancare , pentru cei care vor sa ajute la insanatosirea Elisei.
Va multumim din suflet !

Cont in RON
RO37RZBR0000060019081567

Cont in EURO
RO35RZBR0000060019088781

Deschise la Raiffeisen Bank Sucursala Targoviste

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

METEO: COD GALBEN in intervalul 19-21 ianuarie. Care sunt judetele afectate

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru METEO: COD GALBEN in intervalul 19-21 ianuarie. Care sunt judetele afectate

Pentru a doua zi s-a ieşit în stradă

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Pentru a doua zi s-a ieşit în stradă

Oficiu Poștal Business la Timişoara

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Oficiu Poștal Business la Timişoara

S-a modificat circulatia pe drumurile publice- Afla noutatile!

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru S-a modificat circulatia pe drumurile publice- Afla noutatile!

Volei. Eşec neaşteptat în semifinalele Cupei României

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Volei. Eşec neaşteptat în semifinalele Cupei României

Guvernul a decis că 23 ianuarie e zi liberă pentru bugetari

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Guvernul a decis că 23 ianuarie e zi liberă pentru bugetari

Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița: Programul de lucru in data de 23 ianuarie

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița: Programul de lucru in data de 23 ianuarie

Calendarul zilei de 19 ianuarie. NASA lansează prima sondă spre Pluto

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul zilei de 19 ianuarie. NASA lansează prima sondă spre Pluto

Prognoza METEO pentru 19, 20 şi 21 ianuarie

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 19, 20 şi 21 ianuarie

Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2017. Berbecii pot iesi din relatii mai vechi

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2017. Berbecii pot iesi din relatii mai vechi

Parchetul General- Modificarea textului privind infracțiunea de conflict de interese echivalează în practică cu dezincrimnarea acestei infracțiuni.

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Parchetul General- Modificarea textului privind infracțiunea de conflict de interese echivalează în practică cu dezincrimnarea acestei infracțiuni.

FC Aninoasa a reluat pregătirea

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru FC Aninoasa a reluat pregătirea

Teatrul Tony Bulandra din Targoviste pregătește două producții cu artiști de peste hotare

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Teatrul Tony Bulandra din Targoviste pregătește două producții cu artiști de peste hotare

Legea grațierii a scos lumea în stradă: 7000 de persoane protestează în Bucureşti

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Legea grațierii a scos lumea în stradă: 7000 de persoane protestează în Bucureşti

De la 1 februarie mai putine taxe pentru ELIBERAREA PASAPORTULUI

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru De la 1 februarie mai putine taxe pentru ELIBERAREA PASAPORTULUI

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache