" /> SURPRIZA in grupul candidatilor la Primaria Targoviste | Oficial Media
Published On: vin, Feb 26th, 2016

SURPRIZA in grupul candidatilor la Primaria Targoviste

Ana-Maria Nicolae - Oficial Media

Surpriza in grupul candidatilor la Primaria Targoviste. Iata ca avem o femeie, dupa mai multi ani, care isi asuma reprezentarea comunitatii targovistene si ocuparea fotoliului de prim edil. O femeie inseamna grija, inseamna casa si acasa, inseamna loialitate si spirit gospodaresc.
Am primit cu uimire pozitiva intentia Ana-Mariei Nicolae, o femeie de 31 de ani, care vine din zona artei, a culturii si a invatamantului universitar, o femeie tanara, care in Targoviste, aduce o lovitura de imagine a candidatului cerut de noul val de votanti. Dupa anul 2014 populatia isi doreste oameni tineri, fara afaceri si suspiciuni de coruptie, fara functii administrative si trebuie sa recunoastem ca s-ar putea ca Ana-Maria Nicolae sa rastoarne multe calcule in Iunie ANUL ACESTA.

Va prezentam scrisoarea de intentie a candidaturii la Primaria Municipiului Targoviste din partea singurei femei care si-a anuntat puterea de a conduce Cetatea Vlahilor, Ana-Maria Nicolae.

Stimati târgovisteni,
Mă numesc Ana-Maria Nicolae, sunt născută în Târgoviste, la data de 9 iulie 1984, si am fost desemnată de către Partidul România Mare, filiala Dâmbovita, să vă reprezint interesele la Primăria Orasului.
Absolventă a Universitătii Nationale de Muzică Bucuresti, si a Facultătii de Filosofie si Jurnalism din cadrul Universitătii ”Spiru Haret” Bucuresti, iar în prezent urmez studiile de doctorat la Universitatea Natională de Muzică Bucuresti.
Sunt cadru universitar la Universitatea ”Valahia” din Târgoviste si manager al Centrului de Educatie muzicală ”Carmina Burana” Târgoviste.
Am credinta că ”Cetatea de Scaun” are resursele necesare de a redeveni lăcasul de prosperitate si cultură în regiunea Munteniei. Schimbarea se face cu oameni noi, si de către oameni. Blocurile politice PSD si PNL au demonstrat că schimbarea se face doar între oamenii lor, iar agenda de interes a cetăteanului a fost înlocuită de agendele firmelor politice. Este de datoria noastră să readucem nationalismul românesc, traditional, patriotismul bine intentionat, în educatia viitoarelor generatii.
Primul pas în acest sens trebuie făcut la Primăria Târgovistei si în Consiliul local. 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •  
comments
Displaying 7 Comments
Have Your Say
 1. sauron spune:

  Macar asta e profesor universitar, nu ca nu ar merge si un profesor de sport. Pare cam paluga fata de sportvul pnl.

 2. Enache Lucian spune:

  Un presedinte al filialei Romania Mare a ocupat diverse functii viceprimar atat la nivel de Targoviste cat si la nivel de judet Dambovita vicepresedinte asa ca mai incet cu puritatea PRM si macularea PNL- ului.

 3. Bizzy spune:

  Or sa te manjeasca si pe tine daca ajungi,stai linistita. Toti sunteti la fel

 4. Domnu lucian … e urat sa vorbiti un coleg de breasla, ca si barbu liberar ca tine

 5. Stan cel Mic spune:

  Bai, Bizzy! după rationamentul tău ar trebui sa te manifești de acum cu rahat, dacă tot vrei sa ajungi la primarie

 6. Enache Lucian spune:

  Pentru nea CIPI “anonimul” – Eu nu vorbesc pe nimeni de rau, singura asemanarea dintre mine si Miti este ca amadoi suntem arhitecti. eu nu m-am ‘plimbat pe la PRM,PSD,iar acum pe la tradatorii liberalilor alde aia a lui tariceanu. Dar nici sa ne dam unii fete mari “dupa ce am facut centura” fara sa ni se inroseasca “macar un pic obrazul” Atat eu cat si Miti am pus umarul si arhitectii din Ordinul Arhitectilor au o casa a lor in Targoviste si speram sa realizam si un spatiu expozitional multifunctional pentru uniunile de creatie din Dambovita. Asa ca nea Cipi -stai bland !

 7. Domnu Lucian,daca tot vorbiti de centura Targovistei(aia abandonata de toti politicienii care s-au vanturat ca primari ,viceprimari si care mai si candideaza …)de ce nu mentionati ca si Domnu Prisacaru vine de la PSD,aripa Stan.Mda…

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos