Published On: mie, oct. 4th, 2017

Zilele Educației Ortodoxe ediţia a VI-a

Școala Gimnazială “Sfântul Antim Ivireanul” în parteneriat cu Grădinița “Troița” și Asociația Prologos au organizat în perioada 26-30 septembrie 2017, cea de-a VI-a ediție a Zilelor Educației Ortodoxe

Programul a debutat pe 26 septembrie cu Sfânta Liturghie, fiind prăznuit Sfântul Ioan Evanghelistul, ocrotitorul grădiniței și a Asociației Prologoscu, cu o serbare a grupelor mari de la “Troița” și a elevilor de clasa a III-a de la Școala Gimnazială “Sfântul Antim Ivireanul” în cadrul căreia, în urma unui program artistic, s-au oferit în dar copiilor de la grădiniță, câte o ie.

Pe 27 septembrie, elevii școlii au participat la Sfânta Liturghie, fiind prăznuit Sfântul Antim Ivireanul, ocrotitorul școlii, iar pe 28 septembrie l-am avut în mijlocul nostru pe Înaltpreasfințitul Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolit al Banatului.

Sâmbătă 30 septembrie a fost ziua dedicată familiei când preșcolarii au participat la jocuri și competiții în aer liber, elevii școlii la ateliere creative: de cavaler, Culorile toamnei, Jocuri de gândire, Povești de viață, iar părinții la un atelier de Școala familiei. La final, părinți și copii s-au bucurat de un moment frumos de gimnastică artisitică urmat de competiții sportive copil-părinte pe categorii de vârstă. .

La acest eveniment au participat peste 200 de copii de la 10 unități de învățământ: grădinița și școala ortodoxă, Colegiul Național Bănățean, Școala Gimnazială Nr. 2, Liceul Teoretic “W.Shakespeare”, Liceul “Grigore Moisil”, Liceul Teoretic ”N.Lenau”, Școala Gimnazială Nr. 24-Arad, Școala primară “Sf. Nicolae”-Arad, Colegiul de Arte “Ion Vidu”, Colegiul Pedagogic Arad, Școala Gimnazială Nr. 25.

Noutatea Zilelor Educației Ortodoxe a fost că 13 elevi de gimnaziu ai școlii ce s-au implicat ca voluntari în organizarea și desfășurarea activităților de sâmbătă, întregul eveniment reunind peste 25 voluntari (elevi, părinți, cadre didactice).

.

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It