Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Toamna 2019 aduce la Timișoara oferte alese pentru nunta

Începutul lunii noiembrie este prilej bun de a profita de ofertele minunate prezentate la Târgul de nuntă by Dalisis, care se desfășoară în acest final de săptămână, între 2 și 3 noiembrie 2019, la Casa Tineretului din Timișoara. Prin achiziționarea din timp a serviciilor pentru organizarea marelui eveniment, miresele și mirii se bucură de reducerile consistente pregătite de expozanți.

Cei care urmează să își unească destinele vor găsi într-un singur loc o gamă completă de servicii pentru o nuntă de vis: sute de modele de rochii de mireasă și costume de miri semnate de branduri celebre, decoruri florale spectaculoase, profesioniști foto-video, specialiști în sonorizări, efecte speciale și toate serviciile necesare organizării unor petreceri frumoase. Reducerile și cadourile surpriză pregătite de expozanții talentați vor fi valabile doar pe durata celor 2 zile ale târgului.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, organizatorii târgului concentrează la Casa Tineretului toate serviciile necesare pentru a avea o nuntă de poveste.

Evenimentul poate fi vizitat după urmatorul program:
▶ Sâmbătă, 2 noiembrie: 10:00 – 20:00
▶ Duminică, 3  noiembrie: 10:00 – 18:00

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share