Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ASU Poli Timişoara va juca între 5 şi 7 stele

Noul sezon pornit în forţă la ASU Politehnica Timişoara va aduce echipei mai multe „stele” datorită parafării unui important contract de sponsorizare, dar şi al sloganului „Împreună vom fi mai puternici”.

“Studenţii” de la Poli, chiar dacă nu s-au apucat de băut, și-au găsit partenerul mult așteptat în persoana celui mai important brand de băuturi spirtoase din ţară : “Grupul Alexandrion” care a devenit  sponsorul principal al echipei din liga secundă.

Președintele grupului Alexandrion, Nawaf Salameh, a spus : ”De anul trecut ați intrat în atenția noastră. Am privit cu atenție ce se petrece aici și anul acesta am decis să ne implicăm. Suntem de părere că echipele istorice nu trebuie să aparțină decât orașelor, suporterilor și nu unor persoane fizice.

Suntem aici să ajutăm acest club să își îndeplinească obeictivele. Astăzi dăm o petrecere în cinstea echipei, la anul sperăm să ajungem împreună în prima ligă și să facem o petrecere și mai mare”.

“No Name” a fost gazda oficializării înțelegerii  aseară, în prezența  suporterilor, iubitorilor de fotbal, personalităţilor din oraş, oamenilor de fotbal dar  și sportivi de la mai multe cluburi. ”Poltehnica este cel mai tare brand din Banat, Alexandrion este cel mai cunoscut brand din domeniul lor de activitate. Două nume puternice se alătură și împreună putem merge departe. Vrem să batem la porțile sportului de performanță și avem nevoie de parteneri puternici”, a spus președintele Politehnicii, Marius Cociu.

Stejărel Ionescu

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin