25/10/2020

Avram Iancu și „ Schimbarea ești tu!”

”Schimbarea ești tu!”

Bibliotecarul și campionul Avram Iancu își invită prietenii și susținătorii la lansarea unei cărți în care împărtășește viitorului cititor experiențele sale în cei peste șase ani de înot și perfomanțele obținuțe de-a lungul anilor.

Volumul poartă numele sloganului „Schimbarea ești tu !”, slogan sub care s-au derulat toate experiențele sportive ale apreciatului temerar din Valea Jiului. ”E o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece mulți o așteaptă. E cartea care descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B dar și o călătorie spirituală, transformațională, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivațional pe care orice român ar trebui să-l citească. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate reușitele și sponsorilor care au făcut posibilă tipărirea unui tiraj impresionant”,  a transmis Avram Iancu.

Lansarea oficială a volumului ”Schimbarea ești tu !” va avea loc astăzi , 11 iulie 2019, la Petroșani, evenimentul fiind găzduit la Biblioteca Municipală din Petroșani, locul de muncă al autorului, unde acesta și-a inspirat temerarele sale încercări sportive, după lectura unor cărți celebre scrise mai ales,  de cunoscutul  Jules Verne.

Marele campion Avram Iancu îi așteaptă la această lansare de carte pe toți prietenii și admiratorii săi, dar și pe toți cei care vor să-și îmbogățească lecturile de vacanță, cu o carte de aventură specială. Evenimentul este programat să aibă loc Biblioteca Municipală din Petroșani  astăzi 11 iulie 2019, de la ora 18,00.

Avram Iancu este primul roman care s-a încumetat să lupte cu apele “îngheţate” ale Canalului Mânecii, înotând fără întrerupere 12 h şi 25 de minute, aproximativ 40 de kilometri. Primul român care a traversat Lacul Snagov, fără costum de protecție, în 7 h 54 minute.Primul român care realizează un maraton acvatic pe Dunăre, în lungime de 45 de kilometri, între Gropeni-Brăila Galați.

30.08.2016 – Finalizează  traversarea  înot a Canalului Mânecii, fără costum de neopren, sub directa aprobare, supraveghere a Channel Swimming Association, dupa o lupta infernala; 62 de km parcursi in 17 h si 54 min.

Parcurgerea întregului curs al Dunării, de la izvoare la vărsare, 2860 km, în premieră mondială fără costum de neopren, în 89 de zile, în perioada 20 iunie – 16 septembrie 2017.

Parcurgerea înot a Marii Negre, de la Sulina la Istanbul, fără costum de neopren, în 60 de zile. În perioada 2 septembrie 2018-31 octombrie 2018.

”Efortul meu a unit Europa într-un sentiment de admirație iar americanii, prin World Open Water Swimming Association cu sediul în California, au făcut o nominalizare istorică pentru România: Avram Iancu “Man of the year” la înotul mondial în ape deschise.” a concis marele campion petroșenean

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share