21/06/2021

Controlaţi-vă şi reglaţi-vă singuri tensiunea arterială

Stimularea unui punct special situat pe degetul mijlociu scade imediat tensiunea arteriala si elimina orice durere! Stimularea unui punct special situat pe degetul mijlociu scade imediat tensiunea arterială şi elimină orice durere!

De fiecare dată când nu te simţi bine, gaseste acest punct şi ţine-l apăsat timp de un minut. Acest procedeu îţi va scădea imediat tensiunea arterială şi îţi va calma orice durere.

Tehnica respectivă este utilizată de puşcaşii marini care sunt răniţi în timpul misiunilor. Procedeul le calmează durerile şi le trezeşte simţurile astfel încât aceştia să fie capabili să ajungă la baza militară unde pot primi îngrijirile medicale adecvate.

Puteţi găsi acest punct pe degetul mijlociu al oricărei mâini.

–  Identificarea lui este simplă, aşa cum este ilustrat in imagine.

  • După ce l-aţi găsit, luaţi un creion sau un pix şi exercitaţi o presiune puternică dar suportabilă pe acest punct timp de 1 minut.

Veti vedea ca este un punct destul de dureros insa nu trebuie sa va lasati.

  • La final veti vedea efectele!

Iată ce efecte va avea această procedură după un minut:
–  va regla tensiunea arterială
– va elimina durerile de spate
– va oferi un impuls de energie organismului
  îţi va trezi sentimentul de fericire

Desigur că această tehnică nu trateaza bolile de inima sau alte boli cronice însa este o metodă destul de eficienta pe care o ai la îndemână atunci când eşti la birou, în timpul orelor de lucru sau pur şi simplu nu şti ce să faci pentru a-ţi elimina stările de rău sau pentru a-ti calma unele dureri.

 sursa

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share