22/06/2021

CUPA FISCHER ediția a IV a în stațiunea montană STRAJA

Cea de-a patra ediție a Cupei Fischer va avea loc sâmbătă, 20 februarie, pe pârtia Platoul Soarelui din Straja. Cei mai buni schiori vor câștiga schiuri Fischer WORLD CUP cu specificații FIS, iar valoarea totală a premiilor depășește 20.000 de euro!

Acest eveniment a crecut de la an la an. În competiția de anul trecut , s-au înscris 168 de persoane la start, Iar prin organizarea unor astfel de competiții de se dorește promovarea stațiunii montane hunedorene Straja.

În data de 19 februarie ora 21.00 va avea loc ședința tehnica  pe  Platoul Soarelui unde se vor finaliza toate discuțiile legate de desfasurarea competiției de a doua zi. Concursul se desfășoară în 20 februarie 2021 începând cu ora 09:00 pe durata întregii zile, durata concursului fiind direct proporțională cu numărul de concurenți.

Vor fi două concursuri unul  de copii și unul de adulți. Concursul de copii va avea o singură etapă  de slalom uriaș,iar concursul de adulți va avea doua etape una de slalom urias și una de slalom paralel.

Între ora 9.00 și 10.00  se va da kitul de concurs fiecărui participant,  care va cuprinde pe lânga maieul de concurs și unele produse de la branduri premium de ski,precum și unele produse din partea sponsorilor. În situația puțin probabilă  în care concursul nu se va finaliza în timpul zilei, competiția va continua a doua zi, 21 februarie, începând cu ora 9.00, până la desemnarea câștigatorilor, cu respectarea condițiilor impuse de pandemie și organizatori.

”Toți cei care se înscriu primesc din start un premiu. E vorba de kit-ul de participare care include produse marile branduri de schi partenere. E un concurs destul de greu. Efortul este mare, mai ales la schi paralel. În plus, la jumătatea pârtiei este o săritură destul de dificilă, urmată de un viraj. Tocmai de aceea, între primii 32 ajung cei mai experimentați. Organizarea este la cel mai înalt nivel. Porțile, cronometrajul, toate sunt conforme FIS, la fel ca la Cupa Mondială, spune Alin Popoviciu, organizator.

Organizatorul concursului este Sports Games, iar principalii sponsori ai Cupei Fischer sunt: Hervis Sports România, Huawei, Superbet și Kiss FM.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share