Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Haus şi BarHaus pe litoralul românesc

Mă aflu de o săptămână la mare şi am luat la pas litoralul românesc. Am început de la Constanţa şi am terminat la Mangalia. La ora aceasta ar fi trebuit să arae cel puţin ca un litoral, dar arată ca un coş de gunoi. Vestul sălbatic, sau preria Bărăganului cu ciulini şi scaieţi.
Cazat la Hotelul Hora din Saturn, ce aparţine unui anume SIF, servirea, camerele şi mâncarea lasă de dorit. În plus pustiu în hoteluri, plajele pline de mizerie, de buruieni şi scaieţi. Mirosuri îngrozitoare de-a lungul litoralului, de la iarba de mare încât îţi este scârbă să te apropii de apă.
Lipsa organizării din hoteluri, de la recepţie face să pierzi o zi de tratament stând şi aşteptând ore în şir. La medic, pentru fişă lumea buluc, lipsă de organizare, şi multă nesimţire dar şi lipsa bunului simţ. Dovadă, medicul primar BFT Bardan Horia, care dă dovada creşterii la Casa Copilului, deoarece se vede că părinţii l-au scăpat de mai multe ori jos, şi l-au prin cam de puţine.
Masa, da are patru picioare şi patru scaune, însă nu are bucătar, deoarece ţi se serveşte câte o spălătură de vase la felul întâi, iar la felul doi ceva ce nu hrăneşte nici un copil de 5 ani. Ruşine, fiindcă preţurile peste tot sunt mari.
Camerele cu igrasie, înghesuite şi cu diverse zgomote de jur împrejur ca să te poţi odihni, însă nimeni nu se sinchiseşte, dar bani ştiu să ceară, chiar şi 160 lei/pe pat. Ruşine.
Aşa că ROMÂNI, feriţi-vă de litoralul românesc, ca dracul de tămâie, dacă vreţi să nu vă âmbolnăviţi de nervi, fiindcă ţara nu are atătea sanatorii încât să vă interneze pe toţi.

 

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share