10/05/2021

Idioți sau torționari? După ce a fost ”arestată” toată țara, ministerul spune că nu a existat nicio epidemie

Ministerul Sănătății a confirmat oficial că nu a declarat epidemie de COVID-19 pe teritoriul României pentru că nu se întruneau condițiile, deoarece numărul de cazuri de îmbolnăviri înregistrate în țara noastră nu a depășit nivelul endemic, se arată într-un răspuns redactat de Direcția Relații cu Presa a Ministerului Sănătății, către jurnalistul Eugen Chiracu (OCHR), citat de avocatul Gheorghe Piperea. 

„Ministerul Sănătății a confirmat oficial că NU a declarat niciodată epidemie pe teritoriul național. Motivația : nu se întruneau condițiile epidemiologice pentru asta, adică nu s-a întrunit numărul de îmbolvnăviri/decese care să justifice declararea epidemiei. Din punct de vedete epidemiologic, în România nu exista un pericol real.

Culmea sarcasmului este că se susține oficial că starea de urgență s-a instaurat pentru că OMS a declarat pandemie în 11 martie 2020. Dacă ne reamintim bine, România încă se pregătea de anticipate atunci, iar autoritățile încă bagatelizau boala (la fel și experții vieții). Johannis desemnase în batjocură un premier, care a fugit rușinos din Parlament atunci când a auzit că s-ar putea să fie votat.


Ultima oră:

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Dacă un test din şase este pozitiv, toate şase sunt declarate pozitive. RENAR a refuzat să omologheze aparatele de testare care dădeau erori de 40%


În plus, dacă ne luăm după recomandările OMS și le punem în practică inclusiv în cazul în care nu sunt necesare, de ce mai avem nevoie de guvern? Și care recomandări ale OMS sunt „obligatorii”? Toate, inclusiv cele care se contrazic și cele care sunt deosebit de incoerente și ambigui? Sau numai alea care ne convin, ca să stăm la putere un secol și să facem cât mai mulți îmbigățiți de război?

PS Precizez că am acordul celor care au primit acest răspuns să îl fac public și să îl utilizez în procesul de azi”, a scris avocatul Gheorghe Piperea, vineri, pe Facebook.

Procesul la care făcea referire d-l Piperea este ședința de judecată de la Curtea de Apel, unde se judecă acțiunea depusă de el în anularea hotărârii de declarare a stării de alertă din 18 mai 2020.

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

În răspunsul înaintat pe 23 iunie de responsabilii cu presa ai Ministerului Sănătății către jurnalistul Eugen Chiracu de la Organised Crime Harm Reduction (OCHR) se arată că, deși în România s-a instituit pe 16 martie starea de urgență motivată de pandemia de COVID-19, totuși Ministerul Sănătății nu a emis nici un act normativ prin care să declare epidemia pe plan local, din cauză că numărul îmbolnăvirilor nu a depășit nivelul endemic.

„Pandemia a fost declarată la data de 11.03.2020 de către Organizația Mondială a Sănătății, ca urmare a răspândirii Coronavirusului SARS-CoV-2 la nivelul mai multor țări, inclusiv pe teritoriul României.

Având în vedere creșterea exponențială a numărului de cazuri confirmate cu Coronavirus COVID-19 la nivel mondial și a decesului unui număr mare de persoane, pe teritoriul României s-a instituit situația excepțională în data de 16.03.2020, când a intrat în vigoare Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, pe o durată de 30 de zile, prin care au fost restrânse anumite drepturi și libertăți fundamentale ale cetățenilor.

Pentru solicitarea formulată la punctul 2, Ministerul Sănătății nu deține datele solicitate.

Nu a existat epidemie in România

Ministerul Sănătății nu a emis nici un act normativ prin care să declare epidemia de SARS-CoV-2 pe teritoriul României.

Declararea unei epidemii se realizează atunci când numărul de cazuri de îmbolnăvire înregistrate la un moment dat într-o regiune crește peste nivelul așteptat (endemic).

La data de 19.06.2020 numărul deceselor raportate de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile este de 1484 persoane”, se arată în documentul nr. REG. 2/5481/23.06.2020 emis de Direcția Relații cu Presa a Ministerului Sănătății către Eugen Chiracu, jurnalist al platformei OCHR, scrie Vlad Pârău pentru ActiveNews.

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Dacă un test din şase este pozitiv, toate şase sunt declarate pozitive. RENAR a refuzat să omologheze aparatele de testare care dădeau erori de 40%

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

1. Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate


Vești bune! Liber la turism în toată Europa. Țările U.E. coordonează o deschidere comună

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share