Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Măsuri de ordine și siguranță 29.06-02.07.2023 ale Jandarmeriei Timișoara

Și în zilele ce urmează, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara va asigura măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență, pentru ca acestea să se desfășoare într-un climat de siguranță, astfel:
– În data de 29.06, cu ocazia sărbătoririi Sfinților Apostoli Petru și Pavel, vom fi alături de comunitatea timișeană la rugile ce vor avea loc în localitățile Sânpetru Mare și Petroman, astfel încât participanții să petreacă momente frumoase, alături de cei dragi.
– În perioada 30.06-02.07 vom fi prezenți la Deva, la „Serbările Cetății”, unde ne vom alătura iubitorilor de cultură sau celor care sunt în căutare de muzică și distracție, pentru ca aceștia să se bucure de manifestările cultural-artistice, în siguranță.
– Sâmbătă vom fi în Capitala Europeană a Culturii- alături de timișoreni și de vizitatori, cu ocazia organizării Marșului Pride TM.
Pentru a vă bucura de evenimentele acestor zile în siguranță, vă recomandăm să țineți cont de următoarele:
• Manifestați înțelegere față de măsurile luate de organizatori și cooperați cu forțele de ordine;
• Adoptați un comportament preventiv, acordând o atenție deosebită celor mici, dacă aceștia vă însoțesc la manifestări;
• Dacă sunteți martorii săvârșirii unei fapte antisociale, apelați cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau numărul unic de urgență 112.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share