17/01/2021

Modelul Magnetic Mondial a fost actualizat

La 11 ianuarie, a.c.   una dintre revistele științifice de top din lume, Nature, a raportat o accelerație neașteptată a mișcării polilor magnetici ai Pământului, care a necesitat o actualizare imediată a Modelului Magnetic Mondial folosit pentru navigația globală de nave pe mare, Google Maps și smartphone-uri . Oamenii de știință au speculat că accelerația neașteptată se datorează „fierului lichid care se strecoară în miezul planetei” și că, în cazul polului magnetic nord, probabil vinovatul a fost un „jet de mare viteză de fier lichid de sub Canada care deplasează polul spre Siberia”.

Este important de important că oamenii de știință sunt de acord că accelerația în mișcarea polilor magnetici indică o întâmplare foarte neobișnuită în miezul exterior al Pământului, care este umplut cu un aliaj de nichel-fier care înconjoară un nucleu interior solid de fier.

Într-o seriie de articole care investighează problemele ridicate de Ben Davidson în seria sa video Catastrophe Cycle, s-a discutat despre un document CIA autorizat de un geolog, Chan Thomas, care a fost declasificat abia în 2013. Thomas a emis ipoteza ”că miezul interior al Pământul, se comportă la fel ca o stea în ceea ce privește emisia de plasmă sau „materie neutră” în explozii periodice la fiecare câteva mii de ani în miezul exterior, declanșând astfel schimbări police atât magnetice cât și geofizice.”

Mișcarea accelerată a polilor magnetici este un semn că ceva semnificativ se întâmplă în profunzime în interiorul Pământului, în miezul său exterior topit. Explicația convențională conform căreia această schimbare a polului este doar un rezultat al mișcării magmei în porțiunea exterioară a nucleului din America de Nord nu are în vedere rolul important pe care îl au undele cosmice în pătrunderea adâncă pe Pământ și influențarea activității nucleului.

Trebuie avut în vedere serios faptul că razele cosmice se revarsă pe Pământ din cauza unui câmp magnetic slăbit și a unui minim solar, iar acest lucru poate declanșa o expulzare a materiei neutre din miezul Pământului în manta și suprafață, trebuie să fie luat în considerare serios. Mai mult, faptul că CIA a clasificat cartea lui Thomas la ceva timp după publicarea sa din 1963 și a declasificat-o doar în 2013, sugerează că concepțiile și teoria lui despre dinamica Pământului interior și schimbările de poli asociate trebuiau suprimate, deoarece conțineau adevăruri importante. care ar putea destabiliza societatea.

 

În acest moment al istoriei noastre colective, întrucât razele cosmice au impact asupra planetei noastre la niveluri în creștere, trebuie să înțelegem mai bine modul în care razele cosmice influențează atât planeta noastră, cât și soarele în timpul perioadei sale minime de activitate solară. Trebuie să acordăm o atenție deosebită dovezilor că sistemul nostru solar a intrat într-o regiune a galaxiei cu niveluri crescute de energie a razelor cosmice și modul în care acest lucru ar putea declanșa licăriri solare (micronovas) și schimbări de poli geofizice care au avut loc în trecutul nostru îndepărtat.

Și se pare că recentele erupții vulcanice care frământă întregul Pământ au legatură cu erupțiile solare care se petrec la ora actuală.

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share