Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Pe 1 aprilie iti facem caricatura GRATIS la Ploiești Shopping City                                                                                            

1 aprilie la Ploiesti Shopping CityPloiești, 27 martie 2015: 1 aprilie vine cu surprize amuzante pentru vizitatorii Ploiești Shopping City. De Ziua Păcălelilor, toți cei care vor trece pragul centrului comercial vor primi câte o caricatură realizată de către artistul Dinulescu Alexandru. În plus, până pe 19 aprilie copiii sunt așteptați la Fabrica de Ciocolată.

Surprize inedite de 1 aprilie pentru vizitatorii Ploiești Shopping City 

Pe 1 aprilie, toți cei care vor vizita cel mai mare centru comercial din Prahova vor primi câte o amintire haioasă: o caricatură realizată de către artistul Dinulescu Alexandru. Astfel, de Ziua Păcălelilor, între orele 14:00 și 20:00, clienții Ploiești Shopping City vor avea ocazia să zâmbească și să primească un portret hazliu gratuit.

Momente speciale pentru micile ajutoare ale Iepurașului de Paște

 În perioada 27 martie și 19 aprilie, cei mici sunt așteptați la Fabrica de Ciocolată, unde vor împacheta bomboane, vor decora brioșe și prăjiturele, vor colora felicitări specifice sărbătorii de Paște și vor construi castele din jucării Lego. Totodată, Iepurașul de Paște va fi prezent și va face poze cu toți cei care vor participa la atelierele creative. La finalul activităților, câte o diplomă de participare va fi oferită fiecărui mic asistent, care a ajutat la pregătirile de Paște din centrul comercial. Fabrica de Ciocolată este deschisă de luni până vineri, între orele 14:00 și 20:00 și în weekend în intervalul orar 11:00 și 21:00.

Tombola cu premii continuă la Ploiești Shopping City

Până pe 19 aprilie, pasionații de shopping sunt invitați să participe la tombola cu peste 1000 de premii. Astfel, cei care fac dovada achiziționării de produse de cel puțin 200 de lei și prezintă bonul fiscal la biroul de informații al centrului comercial pot primi un premiu-surpriză.

INFO Ploiești Shopping City

Primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara Bucureștiului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale si nationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, CCC,  Otter, Koton LC Waikiki, Intersport, Noriel, B&B, Sephora, Yves Rocher, Poema și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Pentru mai multe informații: Cristina Petrescu, Public Advisor  – The Public Advisors, E-mail: cristina.petrescu@publicadvisors.ro, Tel: 0733 300 424

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin