Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Românii își cheamă semenii la protestul din 15 Mai – AJUNGE! Ne-am săturat!

Românii își cheamă semenii la protestul care va avea loc în zilele de 15, 16 și 17 mai în Piața Victoriei din București.
Manifestul circulă deja pe rețelele de socializare alături de două petiții prin care se cere demisia lui Arafat, a Guvernului și suspendarea președintelui prin organizarea unui referendum.
”AJUNGE!
Aceasta este chemarea noastră către toți românii care nu mai acceptă abuzurile actualului sistem, profund mincinos și dictatorial.
Este apelul nostru pentru mobilizare și implicare activă pentru a ne apăra viața, libertatea, proprietatea.
Adunarea Publică ,, Ajunge! ” din 15,16 și 17 mai se dorește a fi chemarea tuturor românilor pentru binele României!
Pentru a găsi soluții și a le pune în practică!
Clasă politică! Nu mai avem încredere în voi. Sunteți străini de ființa noastră națională. Ne-am saturat. Plecați. Lăsați-ne. Ne-ați trădat, ne-ați vândut și ne-ați devalizat tara. Acum, ne vreți și sufletele!
AJUNGE!
România frumoasa și liberă încă există! Și vrea sa trăiască prin copii și nepoți. Acest glas se va auzi la Piața Victoriei!
Drumul libertății poate fi dificil dar Merită!
Acesta este un început pentru recâștigarea suveranității și demnității noastre și prin acestea a suveranității și demnității României!
*Pentru Adunarea Publică AJUNGE! din Piața Victoriei din zilele de 15, 16 și 17 mai s-a încheiat un acord cu Primăria Municipiului București în data de 15, 16, 17 2021, conform protocolului numărul 1930215/795/09.03.2021.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share