Published On: lun, iun. 4th, 2018

Astă seară pe strazile Târgoviștei sunteți întâmpinați de PARADA BABEL

Teatrul Tony Bulandra invită toți târgoviștenii, astăzi de la ora 21:30 la PARADA BABEL. Startul se va da în Parcul Chindia (Teatrul de Vară), urmat de Calea Domnească, Bulevardul Mircea Cel Bătrân, Bulevardul Carol I cu punct de sosire la Teatrul Tony Bulandra.

Anul acesta peste 100 de voluntari înscriși în Festival vor mărșălui pe străzile fostei capitale a Țării Românești îmbrăcați în culorile tricolorului pentru a marca în acest mod și Centenarul Marii Uniri.

Directorul Festivalului, Mc Ranin, cel care a conceput această paradă, a realizat astfel de călătorii în stradă la Edinburg și Paris încă din 1996, precum și la festivalurile internaționale de teatru de la Sibiu și Craiova. Paradele aspiră să devină o tradiție a Babelului, ca o mare poartă deschisă către oraș.

Teatrul își dorește să vă iasă în întâmpinare, să vă întâlnească acolo unde vă petreceți timpul liber, unde uneori visați la lumi de poveste, îmbiați de parfum de tei. De data aceasta lumea de poveste vă va trece chiar prin fața ochilor. Spațiul urban, care uneori este atât de gri, devine viu, un tablou în mișcare, încărcat de cultura mai multor secole.

Veniți să ne bucurăm împreună de cel mai frumos Festival al Artelor Spectacolului – BABEL!

Imagini de la PARADA BABEL 2016

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos